balletlessen

Volg nu online gratis balletlessen bij Dior!

De sportscholen zijn dicht en de motivatie op thuis te sporten is niet altijd even aanwezig. Steeds meer sportverenigingen doen hun best om hun leden toch te laten bewegen door bijvoorbeeld buiten les te geven of door online video’s te posten met work-outs. Ook Dior heeft zich hierbij aangesloten en geeft nu online balletlessen!

Online balletles van Dior

Dior wil ons allemaal (gezond) door de lockdown heen helpen en doet dat door middel van online balletlessen. De lessen worden gegeven door de grote balletdansers en -danseressen, waaronder Sébastien Bertaud en Eleonaora Abbagnato.

Je kunt de lessen gewoon volgen via hun YouTube-kanaal, supermakkelijk dus! Let op: de lessen worden in het Frans gegeven, maar je kan altijd de ondertiteling aanzetten als je geen Frans spreekt.

Trek je spitzen maar aan, want dit is iets wat je niet elke dag kan meemaken.

Check hier CG!’s interview met ballerina Michaela DePrince!

Dior en dans

Misschien vraag je je af wat de is connectie tussen Dior en ballet. Modeontwerper Christian Dior himself ontwierp een aantal kostuums voor balletshows, waaronder zijn creaties voor Roland Petits Treize Danses en de trouwjurk van de Britse ballerina Margot Fonteyn. Je kunt dus wel zeggen dat dans in het DNA van Dior zit.

Wist je ook dat Dior samen met Nike een sneaker heeft?

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Bron: GIRLZ, Vogue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen