Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Volgens deze ex-deelnemers van Temptation Island is alles nep

Ben jij ook zo’n grote fan van Temptation Island? We kunnen elke week weer niet wachten om te zien welke spanning en sensatie ons nu weer te wachten staat. Maar niet alles is wat het lijkt in het programma. Tenminste, als we ex-deelnemers Gianni en Melissa moeten geloven.

Temptation Island nep?

Er is grote ophef na de nieuwe video van Nick Eshuis. Tijdens een ritje naar de McDondald’s verklapten Gianni en Melissa, ex-deelnemers van Temptation Island, dat er helemaal niks echt zou zijn aan het programma. De beelden zouden zwaar gemanipuleerd worden.

De reacties tijdens het kampvuur zouden volgens de twee op televisie veel erger gemaakt worden. ‘Mijn reactie op televisie klopt daar niet, want ik heb iets heel anders gezien op dat moment. Ik kreeg echt stomme dingen te zien’, vertelt Gianni. Het koppel beweert dat tijdens een kampvuur-sessie je drie verschillende kopjes met vijftien filmpjes te zien krijgt. Waar een deelnemer het ergst op reageert, wordt gebruikt in het programma.

Dates

Niet alleen het kampvuur zou nep zijn, maar zelfs de dates zouden van tevoren al zijn bepaald. Deelnemers worden gekoppeld worden aan een verleid(st)er en mogen niet zelf kiezen.

Lees ook: deze ex-verleider probeerde presentatrice Annelien te versieren

Gianni en Melissa

Of we dit allemaal moeten geloven, is nog maar de vraag. Gianni en Melissa werden al vroeg in het programma naar huis gestuurd, omdat ze stiekem mobieltjes het resort in hadden gesmokkeld.

Check hieronder de video!

Heb je ook al gezien dat deze twee Temptation Island deelnemers zoenen zijn gespot?

LEES OOK:

Bron: Girlscene, Shownieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen