13 reasons why

Waarom er geen nieuw seizoen van 13RW komt: wij hebben het antwoord

Het jij het laatste seizoen van 13 Reasons Why al gezien? Dan ben je waarschijnlijk net zo sad als wij dat er geen nieuw seizoen meer komt, but 13 Reasons why?

No more reasons why

Er is weer een schooljaar voorbij op Liberty High en, helaas, voor fans van 13 Reasons Why, zal dit ook het laatste jaar zijn dat ze hun favoriete personages in de serie zullen, omdat de show na vier seizoenen ten einde loopt. Ondanks dat de serie ontzettend goed is aangeslagen, heeft de maker van 13RW, Brian Yorkey, er toch voor gekozen om er een einde aan te breien. Volgens hem was dit het perfecte moment om afscheid te nemen van de characters.

Aha: dus zó oud is de cast van 13 Reasons Why IRL

Ergens halverwege het maken van seizoen 2, toen duidelijk werd dat we misschien de kans zouden krijgen om hier meer seizoenen van te maken, kwam ik vrij snel op een plek waar het voelde als een verhaal van vier seizoenen. Ik ben altijd een beetje beetje achterdochtig over shows op de middelbare school die langer zijn dan vier seizoenen, omdat de middelbare school vier jaar duurt”, vertelde hij Entertainment Weekly. “Dus als middelbare school shows op de een of andere manier zeven en acht seizoenen lang worden, begrijp me dan niet verkeerd, ik bekijk ze allemaal, maar dan heb ik de neiging om een ​​beetje wantrouwig te worden over iets dat begon als een middelbare school show.

Heb je het vierde seizoen al gezien? Misschien vind je deze series ook leuk! 

LEES OOK:

Beeld: ANP
Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen