365dni

Waarom iedereen nu 365 DNI kijkt en alles wat we weten over het vervolg

De nieuwe film 365 DNI – 365 days – op Netflix is wereldwijd een totale hit. De film heeft enorm veel weg van 50 Shades of Grey, maar dan nét een tikkeltje anders. Een film die je in ieder geval met gloeiend rode oortjes achterlaat…

365 DNI

De film is een Pools erotisch drama waarin we Laura volgen die op vakantie naar Sicilië gaat om haar relatie te redden. Hier wordt ze plots gekidnapt door maffiabaas Massimo die al jaren een obsessie voor haar heeft. Massimo geeft Laura vervolgens 365 dagen om verliefd op hem te worden….

De trailer is voor een deel in het Pools, maar vanuit de beelden kun je vast wel al zien wat voor stomend hete film dit is.

Vervolg

Het einde van de film liet velen van ons speechless achter. Wait, what?! Hoe nu verder?! Gelukkig is de film gebaseerd op een trilogie van Blanka Lipińska. Aangezien de film zo’n grote hype is, kunnen we daarom zeker nog een vervolg (of twee) verwachten en komen we erachter hoe het afloopt met Laura en Massimo.

Nog zo’n leuk verhaal lees je in het nieuwe CG! BOOK! Nu in de winkels en online verkrijgbaar.

– SPOILER ALERT –

 

Een andere Twitteraar die het tweede boek al had gelezen, gaf een kleine uitleg van wat we in het vervolg kunnen verwachten. Pfoe, gelukkig maar!

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen