Riverdale netflix musical cole sprouse lili reinhart zingen sing

Wait whut, is Riverdale straks niet meer te zien op Netflix?

We love onze favo Netflix series. Chilling Adventures of Sabrina, Dynasty, Jane the Virgin en natuurlijk Riverdale, de lijst is oneindig. De meesten worden gemaakt door The CW. Maar laat het nou net zo zijn dat The CW series door WarnerMedia van Netflix verdwijnen.

riverdale netflix

 

Wat is WarnerMedia?

WarnerMedia is het bedrijf waar The CW weer onder valt. De Amerikaanse zender die onze favo series uitzendt. Netflix had een contract met WarnerMedia om al deze series exclusief uit te zenden, maar dit contract loopt af. En nu wil WarnerMedia natuurlijk zelf meer profiteren van de populariteit door zelf een streamingdienst te starten. ‘We willen die series heel graag exclusief op ons platform hebben’, aldus Kevin Reilly, de creatief directeur van WarnerMedia. Boeee!

WIN: 15x Riverdale, hoe het allemaal begon

Betekent dat geen Riverdale meer?

Dat zou inderdaad betekenen dat er een hele hoop series van Netflix zullen verdwijnen. Zoals Gossip Girl, The Vampire Diaries, The 100, de Jane The Virgin spin-off ,Riverdale, F.R.I.E.N.D.S en nog veel meer. Maar wij hebben waarschijnlijk geluk. Zolang je in Nederland woont is het als het goed is niet nodig om nu in paniek te raken. De streamingdienst van WarnerMedia lanceert voorlopig alleen in Amerika. Dat zou betekenen dat de series alleen van Netflix Amerika verdwijnen en niet in andere landen. #fingerscrossed

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen