voldemort

Was jou dit al opgevallen over de cape van Voldemort?

Ze zeggen dat mensen 1/3 van hun leven aan het slapen zijn, maar in ons geval zijn we er vrij zeker van dat wij dat deel hebben besteed aan het (opnieuw) bekijken van alle acht de Harry Potter films. Yep, alle quotes van alle films kunnen we meepraten en alle boeken zijn al 10x gelezen. Daarom leek het ons sterk dat er iets in het verhaal zou zijn dat we zouden kunnen hebben gemist, totdat The Wizarding World Instagram ons even uit het veld sloeg met hun nieuwe post.

Voldemort’s cape

Volgens de officiële Instagram, zouden de kostuum ontwerpers van Harry Potter een ieniminie detail hebben verborgen in de cape van Voldemort. Eentje die je waarschijnlijk nooit is opgevallen. Het is dus zo dat iedere keer dat er een Gruzielement (Horcrux) wordt vernietigd in de twee Deathly Hallows films, de cape van Voldemort in de eerstvolgende scène wat vager van kleur is. Deze beslissing zou zijn gemaakt omdat het op deze manier lijkt alsof hij langzaam ‘wegvaagt’.

Onder de foto staat: ‘Wist je dat in de Harry Potter films de cape van Voldemort elke keer in kleur vervaagd als er een Gruzeliement wordt vernietigd, om zo te doen lijken dat hij langzaam wegvaagt.’. 

 

Dit verklaart ook waarom Voldemort verkruimelt en in het niets wegwaait als hij doodgaat aan het einde van de film, in plaats van dat hij een lichaam achterlaat, zoals in de boeken.

 

J.K. Rowling, je blijft ons maar verbazen.

 

LEES OOK:

 

Beeld: Instagram @wizardingworld

Bron: Seventeen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen