ariana grande charles melton riverdale

Wat hebben Riverdale hottie Charles Melton en Ariana Grande met elkaar te maken?

Nee, het is niet wat je denkt. De twee zijn NIET aan het daten. Charles is nog happily met zijn Camila. Maar, Ariana Grande is waarschijnlijk wel een grote Riverdale fan, want hottie Charles Melton speelt in haar nieuwe videoclip! Whoop whoop.

Charles Melton, Ariana wants you to ‘Break up with your girlfriend’

Ken je deze zin? Dan ben je een echte Ariana Grande fan, want ‘Break up with your girlfriend, i’m bored’  is de titel van haar nieuwe song. En dus niet een uitspraak die ze tegen Charles zei om hem van Camila te kapen. It’s your lucky day, want in tegenstelling tot Ari’s Thank U, Next vide0 waar we na de teaser nog eeuwen op moesten wachten, staat de video met Charles nu al online! Wij kunnen alleen maar hopen dat Ari returns the favor door ook in een aflevering van Riverdale te verschijnen. Hoe cool zou dat zijn! Wist je trouwens al dat er een nieuwe Riverdale spinn-off komt: Katy Keene.

 

Thank U, Next

We zijn nog niet klaar met de verassingen, Ariana Grande’s album Thank U, Next is ook vanaf vandaag officieel uit! Onze dag kan niet meer stuk. Na het slechte nieuws van Ariana Grande’s fout in haar nieuwe tattoo kan zij ook wel wat positieve support gebruiken.

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram @arianagrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen