Tiger King

Wat is de hype rondom de nieuwe docu serie Tiger King?

Over het algemeen krijgen de docu series van Netflix altijd veel aandacht (zoals The Trials Of Gabriel Fernandez en Miss Americana van Taylor Swift), maar eentje die nu meer dan ooit in het nieuws komt is Tiger King. Een docu serie over het hebben van tijgers als huisdieren. Wait, whut?!

Tiger King

Joe Exotic had vroeger zijn eigen dierentuin met hierin honderden tijgers (die hij zelf fokte), leeuwen en beren. Al snel kreeg hij ruzie met dierenactiviste Carole Baskin, die Joe beschuldige van dierenmishandeling. Inmiddels zit Joe in de gevangenis om een straf van 22 jaar uit te zitten. Waarom? Wij spoilen nog niks! In de 7-delige docu volg je Joe en zijn weird-ass leven tussen de tijgers.

Tiger King wordt gezien als ‘opvolger’ van docu series als Making a Murderer en Don’t F*ck With Cats. Eentje die je gezien moet hebben dus!

Deze serie moet je ook even checken!

Team Joe of Team Carole

Veel mensen die de serie hebben gezien zijn ontzettend onder de indruk en kiezen elk een kant. Zo zijn er mensen die aan de kant van Joe staan, terwijl anderen weer voor Carole kiezen. Ook veel bekende sterren bemoeien zich met deze discussie. Cardi B heeft laten bijvoorbeeld weten volledig team Joe te zijn en wilt niets liever dan hem de gevangenis uit te krijgen. Hmm, wat denk jij? Check hieronder de trailer!

Op zoek naar een leuke film? Dit zijn onze favorieten!

LEES OOK:

Beeld: Netflix Tiger king

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen