13reasonswhy

Wat je kunt verwachten van 13 Reasons Why 3

13 Reasons Why seizoen 1 en 2 waren een mega succes, not so weird dat wij dit jaar het derde seizoen op Netflix kunnen verwachten. CG! kan een tipje van de sluier opdoen, warning it will have some spoilers van de voorgaande seizoenen.

 

What to expect in 13 Reasons Why S3

Over het plot van 13 Reasons is nog weinig bekend, Netflix doet erg hun best om dit verborgen te houden. Hoogstwaarschijnlijk zien we Hannah niet meer terug, eerder gaf Katherine Langford aan dat ze voelde dat haar verhaal wel verteld was. Vorig seizoen eindigde natuurlijk met Tyler en z’n geplande school shooting, de makers van Netflix confirmed dat we meer te weten zullen komen over his troubles en waarom hij een massshooting plande. Jessica was bezig met het opbouwen van haar leven na alle gebeurtenissen en Justin heeft een nieuwe kans gekregen met zijn adoptie door Clay’s ouders. Z’n relatie met Jessica shall hopfully rebuild itself en Justin zal moeten dealen met het verleden van zijn heroïneverslaving.

 

Statisfying revenge

De baddies van de show Bryce en Montgomery, hebben tijd genoeg om te boeten voor hun misdaden. Bryce zit natuurlijk in de voor drie maanden in de gevangenis vanwege de verkrachting van Jessica en aangezien Montgomery een series regular wordt, kunnen we verwachten dat zijn verhaal met Tyler nog niet afgelopen is. Helaas weten we pas zeker wat er gaat gebeuren als de serie op Netflix verschijnt, we expect begin zomer. We zien het al helemaal voor ons, met de nieuwe McFlurry op de bank in je fietsbroekje. Wij zijn in ieder geval hyped en kunnen niet wachten.

 

Lees ook

 

Beeld:Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen