Winx

Wat zijn The Burned Ones in ‘Fate: The Winx Saga’?

Als je fan bent van de nieuwe Netflix-serie Fate: The Winx Saga, heb je vast wel gehoord van ‘The Burned Ones’, die magisch lijken te verschijnen rondom Alfea en de rest van the Otherworld. Sommige personages hadden nog nooit van deze creatures gehoord (including us). Dus wat zijn het? En waar zijn ze naar op zoek?

Pas op: dit artikel bevat major spoilers voor Fate: The Winx Saga seizoen 1!

Wat is een Burned One?

Tijdens de laatste aflevering van het eerste seizoen vertelt Rosalind aan Dowling de geschiedenis achter The Burned Ones. ‘Er is een legende. Eentje van zo’n duizend jaar oud. Dat is hoe oud The Burned Ones zijn, by the way. Het zijn soldaten van een vroegere oorlog. De legende gaat over de magie die tegen hen gebruikt werd. Het heeft hun gemaakt. Het is krachtig. Het is de Dragon Flame. Het brandt in onze nieuwe vriend.’

Waarom zitten The Burned Ones achter Bloom aan?

Zoals Rosalind al zei, zijn The Burned Ones gemaakt door de Dragon Flame, wat ook een magische kracht is die in Bloom schuilt. The Burned Ones konden voelen dat zij hun kracht bij zich droeg en besloten daarom achter haar aan te gaan.

Dit is alles wat we weten over seizoen 2 van ‘Fate: The Winx Saga’

Hoe kom je van een Burned One af?

Zoals Dowling al eerder in de serie vertelde, kunnen Burned Ones alleen verslagen worden als iemand hun core, de ‘Cinder’, vernietigt. De core van een Burned One moet volledig verbrand worden, dus vuur of magisch vuur is erg handig!

Wat gebeurt er als je wordt aangevallen door een Burned One?

Als een Burned One een vijand succesvol aanvalt, en diegene niet gelijk overlijdt, wordt het slachtoffer geïnfecteerd met een gifachtige subtantie. De enige manier om dit vergif uit je lichaam te krijgen, is door de original Burned One te doden. Zanbaq, een magische zalf, kan de infectie wel helpen verminderen en de persoon meer levenstijd geven.

Quiz hier welke Winx-fee jij bent!

Bron: Seventeen | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen