Shawn Mendes - If I Can't Have You

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

Shawn Mendes – If I Can’t Have You

Forever guy crush Shawn Mendes overvalt ons even met een nieuwe track, If I Can’t Have You, en we kunnen ons niet voorstellen dat we hierna ooit nog een ander lievelingsliedje gaan hebben. We. Are. Obsessed. How we love you, Shawn…

Ruel – Painkiller

Face like Leonardo DiCaprio, voice like Shawn Mendes, dancing like me when my parents aren’t home. Het is de meest gelikete reactie onder de nieuwe video van Ruel en we have to admit it: guilty. Very, very guilty. (En very, very in love met deze dreamy guy).

TS7

Taylor Swift ft. Brendon Urie – ME! (Live from The Billboard Music Awards)

Al een beetje bijgekomen van Taylor Swift’s countdown, die leidde tot haar nieuwe single ME!, een nieuwe merchandise-lijn, een nieuw album/Taylor Swift era en een verloving?! Nee? Wij ook niet. Toch doen we er nog een schepje bovenop met deze amazing live-versie van ME! op de Billboard Music Awards van afgelopen week. You’re welcome.

Halsey – Without Me (Live from The Billboard Music Awards)

Laat het aan Halsey over om ons weer right in the feels te raken, met deze insanely moving live-versie van Without Me op The Billboard Music Awards. En die choreografie! Girl! Halsey danste samen met Jade Chynoweth (die je misschien wel kent van Kyle Hanagami’s populaire dansvideo’s op YouTube) en als je nog geen hartjesogen had, heb je ze nu zeker wel. Girl crush alert! Both of them.

https://www.youtube.com/watch?v=o9oy05nc9oM

Happy New Music Friday!

H.E.R. – Hard Place

In 2009 deed Gabriella ‘Gabi’ Wilson mee aan Radio Disney’s Next Big Thing, inmiddels zingt en speelt ze de sterren van de hemel als H.E.R. Ze heeft zelfs al een Grammy op zak! En dat terwijl ze nog maar 21 jaar is. Hoe bedoel je, Next Best Thing?

The Chainsmokers – Do You Mean (Lyric Video) ft. Ty Dolla $ign, bülow

Voor een goed dansje kun je altijd weer rekenen op The Chainsmokers. Met Do You Mean hebben we het ook weer behoorlijk lastig om stil te blijven zitten. Deze collab met Ty Dolla $ign en bülow gaat dit weekend dan ook zeker op repeat!

HRVY ft. NOTD – I Miss Myself

Is er iets wat we niet leuk vinden aan HRVY? Nope, there is not. Een paar maanden geleden mocht lucky bastard Ivana hem interviewen voor het CosmoGIRL! YouTube-kanaal en sindsdien zijn we NUTS about him. We hoeven je dus niet meer te vertellen wat we van zijn collab met NOTD vinden. (Maar we doen het toch: it’s perfection.)

Aly & AJ – Don’t Go Changing

Sommigen van jullie kennen de zusjes Aly & AJ Michalka misschien nog wel van Disney of van hun liedje Potential Break-Up Song, of ze zijn helemaal nieuw voor je. Either way, cool zijn ze zeker en hun muziek gaan we heeel goed op.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen