Lauv - Sad Forever

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

Katy Perry – Never Really Over

OMG OMG OMG! Katy Perry is back met een nieuwe track! Toegegeven, de sound is een beetje wennen, maar we love it nonetheless. En die video! Zo strange, zo dreamy, zo into it.

Juanes – Querer Mejor ft. Alessia Cara

Zit de 00s zomerhit La Camisa Negra ook forever in jouw geheugen gebrand? Dan ga je Juanes’ zomerhit anno 2019 misschien wel net zo leuk vinden. Voor Querer Mejor werkte hij samen met born to lead babe Alessia Cara, en we like it very mucho!

Why Don’t We – Unbelievable

Dacht je dat Why Don’t We niet heter kon worden? Dan heb je ze vast nog niet ingebeeld in de woestijn, zingend over een pretty steamy love connection. It’s all happening in de video van Unbelievable. Ay, Dios mío…

Mental illness & het stigma

Lauv – Sad Forever

Deze supermooie song schreef Lauv in het vliegtuig onderweg naar een show. Hij zat knee-deep in zijn depressie en OCD, en had hier nog niet de hulp voor gezocht die hij nodig had, omdat hij niet durfde. (In zijn interview met CG! vertelt Lauv veel meer over zijn mental health en therapieën!) Inmiddels gaat het stukken beter met Ari (Lauv’s real name) — en wat is hij een angel dat hij Sad Forever met de wereld deelt. De lyrics zijn té #relatable, en omdat hij zich daar dondersgoed bewust van is, doneert hij alle opbrengsten aan mental health organisaties die werken om het stigma rondom mental illnesses te verwijderen. Kippenvel. Thank you, Lauv <3.

Ed Sheeran – I Don’t Care

En zo krijgt I Don’t Care ineens een heel andere vibe. Justin Bieber en de beats deden een stap terug voor deze lo-fi, akoestische versie van Ed Sheeran en Justin Biebers hit. Weak. In. The. Knees.

JP Cooper, Astrid S – Sing It With Me

Een reactie onder de video van JP Cooper’s en Astrid S’ Sing It With Me is ‘a song that makes you feel like you’re in a loving relationship… Even though you’re single and lonely.’ En we konden het zelf niet beter omschrijven.

Gamaliél, Isyana Sarasvati – A Whole New World (From “Aladdin”/Official Video)

We sluiten ‘m deze week af met kippenvel galore: A Whole New World, van Disney’s Aladdin live-action remake. Absolute perfection. Net als deze Aladdin x DIFUZED collectie, trouwens…

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen