Taylor Swift Weekly New Music Update

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

Ashley O – On A Roll

Ashley O is een succesvolle popster in het Black Mirror-universum en breekt de fourth wall door haar hit single te droppen op YouTube. Strangely enough klinkt en ziet ze er precies hetzelfde uit als Miley Cyrus.

https://www.youtube.com/watch?v=BTsW30Ur0sg

X Ambassadors – CONFIDENCE

Hoewel dit liedje een sad verhaal heeft, krijgen we van deze jam een enorme confidence boost. Wij staan klaar om met de X Ambassadors als achtergrondkoor in ons hoofd vol vertrouwen de nieuwste trend op haargebied te rocken!

Lost Frequencies ft. Aloe Blacc – Truth Never Lies

Word dit de nieuwe zomerhit die op elk festival gedraaid zal worden? Wij gaan er in ieder geval al van swingen.

ILLENIUM, John Belium – All Good Things Fall Apart

Deze band is mooi in sync terwijl de wereld in een grote vuurbal verandert. Als de dedicated artists die ze zijn, blijven de jongens gewoon doorzingen en –spelen.

Major Lazor – Can’t Take It From Me (ft. Skip Marley)

Oke, oke. Dit is een beetje valsspelen, want deze zat ook in de vorige WNMU. Maar hallo, dit dansje verdient het gewoon om een special shout-out te krijgen!

Tove Lo – Glad He’s Gone

Na het luisteren van dit nummer heb jij geen zin meer in die boy die jou alleen appt als hij er zin in heeft en niet reageert op jouw verzoekjes voor leuke dates.

Maisie Peters – Favorite Ex

Deze song is prachtig and so is Maisie, maar holy cow, de lyric video is on a whole other level! Chill en geniet van deze aesthetic beauty.

Taylor Swift’s nieuwe album Lover is coming!

Taylor Swift – You Need To Calm Down

Miss Swift verraste ons na een jarenlange hiatus door Me op ons te droppen, met onwijs cute merch. Nu lijkt TayTay de smaak te pakken te hebben, door niet alleen deze nieuwe song te releasen maar ook een album in augustus: Lover. Niet alleen zijn we hyped door Taylors huidige werk, maar ook omdat ze met dit lied een ode brengt aan de LGBTQ-community. Sorry Tay, but we can’t calm down!

Aly and AJ – Star Maps

Wie o wie herinnert zich nog de gouden periode van Disney Channel, de tijd van de Cheetah Girls en waar we ons afvroegen of Joe Jonas en Miley Cyrus een koppel waren. Deze zusjes waren net zo groot als hun ex-Disney-collega’s Selena en Demi en maken nu een comeback. Binnenkort landen ze op Hollandse grond en kunnen we ze aanschouwen in de Melkweg!

Little Mix – Bounce

Onze Queens zijn terug en dat betekent luidkeels meezingen met je BFF terwijl jullie je opmaken voor de examenparty!

Claudia de Breij – Zie De Leeuwinnen

Deze week was de aftrap voor onze leeuwinnen met Nederland tegen Nieuw-Zeeland. Wij stonden te joelen als overgepikeerde duiven toen Nederrland scoorde en won! Volgende wedstrijd gaan wij muzikaal de meiden aanmoedigen, met dit liedje. Doen jullie mee?

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen