Billie Eilish - ilomilo

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

 

Kygo, Whitney Houston – Higher Love

Het is alweer 7 jaar geleden dat Whitney Houston overleed, maar de Queen of Pop rockt nog steeds de charts. Samen met Kygo dan. Hij stak haar cover van de song Higher Love uit 1990 in een brand new jasje. Supertof!

Meghan Trainor – Hurt Me

Meghan Trainor schreef de soundtrack van een nieuwe Amerikaanse talentenjacht, Songland, waarin gezocht wordt naar het nieuwe songwriting talent. En to be fair: we like everything Meghan Trainor does, dus we bet dat deze vrolijke song ook de soundtrack van onze zomer wordt!

Sabrina Carpenter – In My Bed

De visualizer video van In My Bed zag je vorige maand al in de Weekly New Music Update, nu is er ook een full-length video voor Sabrina Carpenter’s track. En wat is-ie cool!

Edchup

Ed Sheeran – Beautiful People (ft. Khalid)

Twee weken geleden zag je het al voorbij komen: Ed Sheeran komt met een album vol collabs – en boy, is de lijst impressive. Zo kickte hij het lijstje af met I Don’t Care, zijn samenwerking met Justin Bieber, en volgde kort daarna het superchille nummer Cross Me, met Chance the Rapper en PnB Rock. Nu is Beautiful People aan de beurt, zijn collab met Khalid, en one thing’s for sure: deze gaat op repeat!

Enne, ons Ed doet trouwens veel meer dan samenwerken met fellow musicians. Wist je al dat je tegenwoordig ook Heinz ketchupfles met zijn face erop kan kopen?! #Edchup

Ed Sheeran – Beautiful People (Live At Abbey Road)

Zonder Khalid, maar amazing in a totally different way. Voor deze stripped back, akoestische versie van Beautiful People dook Ed Sheeran de beroemde Abbey Road studio’s in Londen in en we absolutely love it.

Ed Sheeran – BLOW (with Chris Stapleton & Bruno Mars)

Vanochtend kwam Ed wéér met een nieuwe uit, dit keer met Christ Stapleton en Bruno Mars! Een keiharde rock versie. Perfect om helemaal op los te gaan!

Billie Eilish – ilomilo

Billie Eilish, you either love her or you… ADORE HER. Wij behoren defs tot de laatste categorie en zijn dan ook #obsessed met ilomilo.

https://youtu.be/pPvyVdg-lTI

Zara Larsson – All The Time

WE STAN A QUEEN. Zara Larsson is weer FAB as always in haar nieuwe video voor All The Time. Enne, ICYMI in onze Instagram Stories: CG! mocht Zara laatst interviewen! Houd ons magazine in de gaten voor onze chat met deze powergirl.

JP Cooper, Astrid S – Sing It With Me

Het origineel van Sing It With Me, de track van JP Cooper en Astrid S, zag je al in een eerdere Weekly New Music Update. Nu bracht het duo ook een stripped back versie van de song uit, en deze is té perfect. Get ready to swoon…

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen