Grace VanderWaal

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

 

Jax Jones, Bebe Rexha – Harder

Wat worden we blij van deze song van Jax Jones en Bebe Rexha! Van de dansbare beat tot de te leuke clip, we stan!

Ella Eyre, Banx & Ranx – Mama ft. Kiana Ledé

De nieuwe track van Ella Eyre is zeker wat anders dan we van haar gewend zijn (je kent haar wel van haar collabs met Sigala en Meghan Trainor!). Maar we are into it! Sowieso verdient de 25-jarige Britse boss babe veel meer recognition dan ze op dit moment krijgt, dus give it a listen.

Noah Cyrus live

Noah Cyrus – July (live performance)

Vorige week zag je de emotionele nieuwe track van Noah Cyrus al voorbij komen in de Weekly New Music Update. Deze week kwam ze met een live versie – en die is even more stunning.

Ed Sheeran – Nothing On You (feat. Paulo Londra & Dave)

Is there anything we don’t love about Ed Sheeran? Nope, there is not. Dus op Nothing On You gaan we ook heel, heel goed.

Lost Frequencies – Sun Is Shining

Oké, dit Lowlands weekend even niet, maar wat een geweldige track is Sun Is Shining toch. Wel even anders dan we van de jonge Vlaamse DJ Felix de Laet gewend zijn, maar we love it.

Get Grace VanderWaal to Holland!

Grace VanderWaal – Waste My Time

Ook Grace VanderWaal hebben we al eerder voorbij laten komen in de Weekly New Music Update. Enne, we honestly can’t get enough of haar. Ze mag dan nog maar 15 zijn, maar ze maakt echt de meest vibey tracks EVER en we zijn sowieso gewoon obsessed met haar everything. Ook met Waste My Time en de toffe video. Please do a show in Holland, Grace!

LEES OOK:

Fotografie: Anna Ottum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen