Camila Cabello - Liar

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

 

Billie Eilish – all the good girls go to hell

Is there anything we don’t love about Billie Eilish? Nope, there is not. Wij zijn obsessed met alles wat Billie doet en uitbrengt, zo ook deze video voor all the good girls go to hell. Een tikkie duister is-ie wel weer, maar we hadden ook niets anders verwacht van onze Bil.

Katy Perry – Small Talk

Katy heeft een nerd, prinses, Egyptian, alien, oud vrouwtje, jungle girl, basketballer, salade, bruid, militair en een robot gespeeld en nu is de perfect trophy wife. We stan a multipackage queen. En hoe cute is dat hondje? EN HOE LEUK IS HAAR NIEUWE SONG?!

Taylor Swift in de BBC Radio 1 Live Lounge

Taylor Swift – Can’t Stop Loving You (Phil Collins cover) in the Live Lounge

Een nummer waar je ouders waarschijnlijk heel goed op gaan, in een nieuw jasje gestoken door Taylor. En de manier waarop zij de song brengt, maakt ‘m ineens een stuk emotioneler dan het origineel. We love it so much! Een supermooie aanvulling op Tay’s andere love songs van Lover <3.

Miley Cyrus – Slide Away

100% over haar relatie/break-up met Liam Hemsworth en 100% right in the feels. We dare you om Slide Away te luisteren zonder te janken. We dare you.

Zingt Camila Cabello in Shameless over haar relatie met Shawn Mendes?

Camila Cabello – Shameless 

Als je het al heet kreeg van Señorita, zet dan maar vast de ventilator aan voor Camila Cabello’s nieuwe single Shameless. De lyrics gaan over een relatie waar je eigenlijk niet aan toe wil geven, maar uiteindelijk gek wordt van verlangen. Oi, en die clip erbij… Esta. Muy. MUY. Caliente.

Camila Cabello – Liar

Niet één, maar twee nieuwe Camila’s. Liar heeft een heel andere vibe dan Shameless for sure, maar boy, do we love them both.

Lana Del Rey is hypnotizing

Lana Del Rey – Fuck It I Love You & The Greatest

Sure, je moet er van houden, maar de nieuwe songs van Lana Del Rey zijn echt hypnotiserend mooi. Helemaal in combinatie met de videoclips erbij. Zucht, we’re a little bit in love…

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen