Camila Cabello - Liar

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

 

Louis Tomlinson – Kill My Mind

It’s been a minute sinds we van Louis Tomlinson gehoord hebben. Niet zo gek ook, want na het verlies van zijn moeder en begin dit jaar ook het plotselinge overlijden zijn zusje Félicité, stond Louis’ wereld op z’n kop. Deze week is hij terug met een nieuwe track, Kill My Mind, enne… Even wennen is het wel! Maar we do kind of really love it.

Lees ook: Louis Tomlinson helpt een 83-jarige man zijn bucket list af te werken

The perfect summer songs

Cheat Codes X Sofia Reyes X Willy William – Highway

Cling onto summer a little longer met deze sunny track van DJ trio Cheat Codes, Willy William en Mexican superstar Sofia Reyes!

Akon – Como No ft. Becky G

Ay! Op deze track van Akon en Becky G gaan we ook heel goed. Anyone else die de choreo van Becky G NU wil leren? Esta muy caliente!

Keiynan Lonsdale in Camila Cabello’s nieuwe video

Camila Cabello – Liar

YASSSS, na de superhete video voor Shameless, één van de twee tracks die Camila vorige week out of the blue dropte, hebben we nu ook een clip voor Liar. En wat voor een! De video is een soort mini movie, waarin Cami gedwongen wordt de waarheid te vertellen. Als ze liegt? Dan gebeuren er heeel vervelende dingen. Like choking. And dying. Wow.

Enne, oplettende kijkers spotten ‘m misschien al: cutie Keiynan Lonsdale, die we natuurlijk kennen van Love, Simon, speelt een hoofdrol in de video!

Jax Jones, Tove Lo – Jacques

Als je nog niet in de mood was voor een fissa, dan ben je het wel na het luisteren van Jacques. De collab tussen Jax Jones en Tove Lo is zo. chill. We can’t stop playing it.

OneRepublic is back!

OneRepublic – Wanted

Zo. Dat is even geleden. Als in drie jaar geleden. Toen bracht de Amerikaanse band voor het laatst een album uit. Inmiddels zijn de boys druk bezig met hun vijfde plaat. En om dit te vieren brachten zij een brand new clip uit, waarin Ryan Tedder een paar hele leuke dansjes doet. We like it!

Miley Cyrus – Slide Away

No, we’re still not over Miley & Liam’s break-up. No, we’re not ready to talk about it. En no, we’re not ready voor de videoclip die Miley uitbracht voor Slide Away. Mocht jij het wel aankunnen, here it is. Wij janken nog even door.

Woof! It’s Billy

Woof! It’s Billy – Light Rain

Oké cool, maar wie is Billy dan? Een van de schattigste hondjes op aarde, met famous hottie Lauv als daddy! En dat Billy net zo getalenteerd is als zijn vader, blijkt wel uit de single Light Rain die hij onlangs uitbracht. Wij stemmen voor een Billy x Lauv tour!

Lees ook: Lauv over anti-depressiva, puppy’s en overthinking

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen