music

Weekly New Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

 

Jonas Blue, HRVY – Younger

Woohoo! Wij zijn superfan en een beetje verliefd van HRVY (kijk maar naar dit interview) en Jonas Blue en zijn daarom very excited dat hun nummer eindelijk een videoclip heeft!

 

Lukas Graham – Lie

We kennen hem van het bekende stukje lyrics ‘Once I was seven years old’ en Lukas Graham heeft weer een supermooi nummer uitgebracht.

 

French Montana – Writing on the Wall ft. Post Malone, Cardi B, Rvssian

Dit nummer is nog maar nét uit en blijft nu al de hele dag in ons hoofd hangen. Wist je trouwens al dat Cardi B een boekje heeft opengedaan over seksuele intimidatie?

 

Liam Payne – Stack It Up (Official Video) ft. A Boogie Wit da Hoodie

Old Directioner Liam Payne gaat lekker! Hij is happier than ever met z’n nieuwe liefde en heeft een super chill nummer uitgebracht.

 

SHAED x ZAYN – Trampoline

En Liam Payne is niet de enige old Directioner die met nieuwe muziek is gekomen. Ook ex bandlid Zayn heeft samen met SHAED een nieuwe track.

 

Noah Cyrus – Lonley

Noah Cyrus geeft ons kippenvel over ons hele lichaam met haar nieuwste song Lonley

 

Marco Borsato, Snelle, John Ewbank – Lippenstift

Muziek van Marco Borsato saai? Hell no! MB komt steeds met hippere songs en deze track met Snelle en John Ewbank is het bewijs! Oh, en de tekst… chills!

LEES OOK: 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen