Music

Weekly new music update

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is? Volg onze playlist hier.

WEEKLY NEW MUSIC UPDATE

Maan – 7 Maanden ft. Tony Junior

Goed nieuws, want Maan heeft een nieuw album uitgebracht! Je kunt haar album Onverstaanbaar hier luisteren. Enne, vergeet ook niet haar nieuwste clip te bekijken.

Dua Lipa – Physical

Dua is on a roll! Haar album Future Nostalgia komt soon uit, en het het tweede nieuwe liedje staat alweer op YouTube. Good news, want ze komt ook in Nederland optreden!

Madison Beer – Good in Goodbye

Naast dat Madison iedereens girl crush is, heeft ze ook nog een dijk van een stem. Met haar nieuwe song maakt ze haar exes duidelijk dat ze ‘goodbye’ zeggen achteraf toch niet zo erg vond.

All Time Low – Some Kind Of Disaster

In de mood voor een beetje pop-punk? De band All Time Low heeft voor het eerst sinds juni 2018 een nieuw liedje uitgebracht, dus pak je oortjes er snel bij ;-).

Kesha – Tonight

Dit is de 2020 versie van TiK ToK. Als je in de mood bent for a party, dan kan Kesha’s nieuwe nummer Tonight niet missen uit je playlist!

Tove Lo – Are U gonna tell her? ft. MC Zaak

Dit nummer stond al op het album Sunshine Kitty van Tove Lo dat in september van 2019 uitkwam. Nu is er eindelijk een clip! Met een beat als deze kun je haast niet stil blijven staan.

Meghan Trainor ft. Nicki Minaj – Nice to Meet Ya

Twee power girls bundelen hun krachten in dit nieuwe nummer. In deze song stelt Meghan Trainor zich voor als a whole new person waar niemand overeen zal lopen! Meghan’s nieuwe album Treat Myself kun je nu beluisteren op Spotify.

Demi Lovato – Anyone

Demi Lovato heeft na een twee jaar lange break eindelijk nieuwe muziek uitgebracht én een liveoptreden gedaan bij de Grammys. Met het emotionele lied Anyone vertelt ze hoe ze zich voelde toen het slecht met haar ging en dat ze steun nodig had. Wij houden het in ieder geval niet droog.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @meghan_trainor, @dualipa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen