Music

Weekly New Music Update: albums Ariana Grande en Sam Smith én kerstsingle Liam Payne & Dixie D’Amelio

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Positions – Ariana Grande

Vorige week kwam Ariana al uit met haar nieuwe single Positions, maar nu kunnen we eindelijk van het hele album genieten! Har nieuwe album – dat ook Positions heet – bestaat uit veertien nummers, waaronder een aantal toffe collabs, zoals met Doja Cat en The Weeknd.

Ariana Grande speelt met déze grote filmsterren in een nieuwe film!

Love Goes – Sam Smith

Niet één maar twee van onze favo artiesten komen vandaag met een nieuw album uit! Ook Sam Smith is na een tijdje weer terug met een hoop nieuwe muziek. Zijn nieuwe album Love Goes bestaat uit langzamere én uptempo nummers.

Fever – Dua Lipa & Angèle

Dua Lipa en Belgische zangeres Angèle bundelen hun krachten samen in het nieuwe nummer Fever. Dit nummer moét je in je afspeellijst hebben staan, als je van Engelse én Franse muziek houdt!

Check ook: Dua Lipa gaat iets leuks doen!

Luister jij muziek met je oortjes? Dit is hoe vaak je ze eigenlijk moet schoonmaken!

Naughty List – Liam Payne & Dixie D’amelio

Het eerste kerstliedje is een feit! Liam Payne heeft voor het nieuwe liedje Naughty List samengewerkt met TikTok-ster Dixie D’Amelio. Een verrassende combo (die fans al eerder wisten te ontdekken), maar wij zijn fan!

A Very Trainor Christmas – Meghan Trainor

Waar Liam en Dixie één nummer uitbrengen, dropt Meghan Trainor gewoon gelijk een volledig kerstalbum! Het album vol originele en klassieke kersthits is wel heel bijzonder voor de zangeres, want op A Very Trainor Christmas zingen Meghans neefjes, nichtje en vader ook mee. Daarnaast zijn ook Earth, Wind & Fire en Seth MacFarlane te horen.

Hold On – H.E.R.

Dit nummer is perfect voor een chill day. Wedden dat je tot rust komt met dit liedje op de achtergrond?

Handgeschreven Kus – OG3NE

De eerste Nederlandstalige. zelfgeschreven single van de OG3NE-zusjes! In dit nummer zingen ze over een meisje die alles kwijtraakt…

Am I The Only One – R3HAB, Astrid S & HRVY

Een catchy nummer van drie topartiesten, die zeker het luisteren waard is!

Misschien vind je deze nummers ook leuk!

LEES OOK:

Beeld: Ariana Grande, Sam Smith, Dua Lipa & Angèle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen