Katy Perry en Demi Lovato

Weekly New Music Update: Demi Lovato, Katy Perry én het nieuwe album van Lauv!

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Demi Lovato – I Love Me

Na haar album Tell Me You Love Me die Demi uitbracht in 2017, is het even rustig geweest rondom de zangeres. Maar power woman Demi is back met haar nieuwe single I Love Me. In het nummer zingt ze over het houden van jezelf en hoe moeilijk dat af en toe kan zijn. Ook zijn er in de videoclip wat secret messages te vinden over haar Disney verleden. Kun jij ze vinden?

‘Oh, why do I compare myself to everyone?
And I always got my finger on the self-destruct
I wonder when I love me is enough’

Katy Perry – Never Worn White

Het is inmiddels groot nieuws, Katy Perry en Orlando Bloom verwachten hun eerste kindje! En dit maakte Katy op een hele bijzondere manier bekend. In haar nieuwe videoclip Never Worn White liet Katy namelijk voor het eerst haar baby bump zien. Het nummer was niet alleen een grote aankondiging, maar is ook een super mooie love song.

In het nummer laat Katy weten dat ze klaar is voor een mooie toekomst met haar lover. Check de prachtige clip hieronder!

Check hier de muziek die je vorige week hebt gemist!

Nieuwe album Lauv: ~how i’m feeling~

YASSSS, nieuwe muziek van Lauv! De I Like Me Better- zanger dropte vandaag zijn nieuwe album ~how i’m feeling~ met een boel gevoelige liedjes. Zo staat er bijvoorbeeld ook het nummer ‘Julia’ op, die zou gaan over zijn ex Julia Michaels.

Bij elk nummer maakte Lauv bovendien een leuke bijpassende videoclip! Het hele album kun je down below luisteren.

Frenna, Ronnie Flex en Snelle – Venus

Deze populaire rappers Frenna, Ronnie Fles én Snelle besloten hun krachten te bundelen in hun nieuwe nummer Venus. Het nummer gaat over het hebben van een liefde en alles wat je daarvoor over hebt. Een collab die we vaker nodig hebben!

Luister jij vaak muziek via je oortjes? Dit is hoevaak je ze zou moeten schoonmaken! 

Nieuw album Alec Benjamin: The Book Of You & I

Ook Alec Benjamin, die je kunt kennen van Let Me Down Slowly, komt met een nieuw album! The Book Of You & I bestaat uit vier nummers, waarvan The Book Of You & I er ook één is. Weer een prachtige lovesong! 😍

Niall Horan & FLETCHER – Lover (cover)

Niall en FLETCHER besloten hun krachten te bundelen en brengen een cover het nummer Lover van Taylor Swift uit! Niall is ondertussen ook volop bezig met zijn nieuwe album, die op 13 maart uitkomt. We can’t wait!

Bazzi – Young & alive

In dit nummer gaat Bazzi (die je kunt kennen van het nummer Mine) terug in de tijd en herleefd zijn jeugd. Het is een heerlijk relaxt nummer!

Robby Rich – The Box

Dit nummer klinkt je misschien al bekend in de oren, The Box is namelijk een grote hit op TikTok!

LEES OOK:

Beeld: Demi Lovato, Katy Perry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen