New music

Weekly new music update: Finally nieuwe muziek van Lady Gaga!

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Lady Gaga – Stupid Love

Het heeft een tijdje geduurd, maar Lady Gaga is eindelijk terug van nooit echt weggeweest! Sinds de nummers die de zangeres in 2018 uitbracht voor A Star is Born hebben we even minder van Gaga gehoord, maar vandaag kwam haar nieuwe nummer genaamd Stupid Love uit en ook de clip staat al online! Fun fact: deze clip is geheel opgenomen met de camera van een Iphone 11. Say what!

Wist je trouwens dat ook Gaga weleens struggelt op mental health-gebied? Hier vertelt Gaga er openlijk over!

Mabel – Boyfriend

Ook Mabel is weer terug met nieuwe muziek. Na het succes van haar single Don’t Call Me Up is de zangeres niet meer weg te denken uit de popwereld. Haar nieuwe nummer Boyfriend is onderdeel van haar album High Expentations. Wil je Mabel beter leren kennen? Dat kan! We mochten haar in december namelijk interviewen en ze vertelde alles over zichzelf. Check het interview hier!

SZA & Justin Timberlake – The Other Side

Dit nummer is de nieuwe soundtrack voor de film Trolls World Tour. Dit is het tweede deel van de succesvolle Trolls-film die in 2018 uit kwam. De twee zingen in dit funky liedje de sterren van de hemel, een top combo waarvan we niet wisten dat we hem nodig hadden!

Lil Kleine – Joanne

Ook onze Nederlandse Lil Kleine brengt een nieuw nummer uit, genaamd Joanne. In het nummer stelt Kleine zich gevoelig op en bekent hij zijn liefde aan ene Joanne. Dit is tevens ook de tweede naam van zijn lover Jamie. Deze single is de eerste van zijn nieuwe album genaamd: Jongen van de straat die binnenkort uit zal komen. Dit album is compleet geïnspireerd op zijn liefde voor Jamie.

Nienke Plas – Nieuwe Lobi

Powerwoman Nienke is naast het vloggen nog steeds bezig met het maken van nieuwe muziek. Deze keer komt ze met het nummer Andere Lobi. Een nummer over het missen van een vorige relatie terwijl je in een nieuwe zit… Uhm, herkenbaar!

Wist je dat je je favoriete nummers ook in 8D kunt luisteren? Check hier hoe!

Ruben Annink – Alleen

Nog een Nederlandse artiest die met een nieuw nummer komt. Ruben ken je waarschijnlijk van zijn zachte liefdes liedjes, zoals Nu of nooit en Tijdmachine in collab met Teske de Schepper. Hij bracht vandaag het nummer Alleen uit, het nummer gaat over het verwerken van een break-up.

Zit je in een break-up? Misschien kunnen deze nummers de pijn ook een beetje verzachten!

Davina Michelle – Beat Me

Zoals je merkt doen de Nederlandse artiesten deze week goed hun best; ook Davina Michelle komt met nieuwe muziek. De Haar nieuwe nummer Beat Me is ook meteen het officiële nummer van de Grand Prix die dit jaar in Nederland georganiseerd wordt. Naast haar single gaat Davina ook het Wilhelmus zingen voordat de race begint. Ook Davina Lil Kleine, Nick & Simon en Guus Meeuwis treden dan op.

LEES OOK:

Beeld: @Nienkeplas / @Ladygaga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen