weekly new music update

Weekly New Music Update: Justin Bieber, Niall Horan, The Pussycat Dolls & more!

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update!

Weekly New Music Update

 

Justin Bieber – Intentions ft. Quavo

Justin komt alwéér uit met een nieuw liedje! In het nieuwe nummer + clip vraagt JB aandacht voor vrouwen en kinderen die het niet makkelijk hebben in hun leven en homeless zijn (geweest). Hij vraagt dan ook fans om te doneren aan het Alexandria House, die vrouwen en kinderen helpen van crisis naar stabiliteit.

We hoeven nog maar even te wachten, want op V-day dropt Justin zijn gloednieuwe album! Tip: het liedje zelf begint in onderstaand filmpje op 1:15, maar kijk ‘m vooral vanaf het begin voor de indrukwekkende verhalen.

 

Kriss Kross Amsterdam – Loop Niet Weg ft. Tino Martin en Emma Heesters

De combinatie van Kriss Kross Amsterdam, Tino Martin én Emma Heesters, zou dat wat worden? Het antwoord is: JA! Uit deze samenwerking rolde het onderstaande leuke nummer uit.

 

Niall Horan – No Judgement

Deze clip van het nieuwe liedje van Niall moet je gezien hebben! Hij opent niet alleen met het meeste sexy Ierse accent ooit, maar de clip zit ook vol lieve en grappige momenten van een oma en opa die ‘no judgement’ hebben voor elkaar. Een belangrijke boodschap voor iedereen.

Even beter: Niall heeft ook aangekondigd dat zijn nieuwe album Heartbreak Weather op 13 maart uitkomt!

 

The Pussycat Dolls – React

The Pussycat Dolls are back! Wat vind jij van hun gloednieuwe song?

 

Anne-Marie – Birthday

De nieuwe clip van Anne-Marie is goals AF: alles is roze!

 

Meek Mill – Believe feat. Justin Timberlake

Ook het nieuwe liedje + bijbehorende clip van Meek Mill en Justin Timberlake is indrukwekkend en vertelt een belangrijk verhaal. Het lied begint vanaf 0:33.

 

Sean Paul, Tove Lo – Calling On Me

Sean Paul is een kei als het aankomt op het maken van lekkere dansnummers. En dat heeft hij wederom voor elkaar gekregen met Calling On Me. Perfect voor die vrijdagavond!

 

5 Seconds of Summer  – No Shame

Ook 5SOS is back met een gloednieuw nummertje!

 

Nielson – Entree 

Ook Nielson dropte vandaag een nieuwe single! Nielson vertelt er zelf over: ‘We leven in een tijd waarin je makkelijk het gevoel kunt krijgen dat je er niet bij hoort. Ik was overgevoelig voor de mening van andere mensen en zocht steeds naar bevestiging. Entree staat voor het proces van leren te vertrouwen op jezelf. Met vallen en opstaan leer ik steeds beter om mijn eigen gevoel te volgen en dan hoef je ook niet meer te schreeuwen om aandacht. Entree is daar een eerste stap in voor mij. Ik hoop dat mensen die zich in dit verhaal herkennen er moed of hoop uit kunnen putten.’’

LEES OOK:

Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen