Musicfriday

Weekly New Music Update: nieuwe single Shawn Mendes, videclip Billie Eilish & more!

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Shawn Mendes – Wonder

WE CAN’T CALM DOWN WANT DE NIEUWE SINGLE EN VIDEOCLIP VAN SHAWN MENDES IS ER! Shawn bevestigde gisteren dat hij vandaag zijn nieuwe single zou releasen en 4 december het complete album, dat ook Wonder heet.

De videoclip is eigenlijk een mini-film en een echte must-see (en hallo, drie minuten naar Shawn kijken) .

Billie Eilish – No Time To Die

Ook Billie Eilish heeft een gloednieuwe videoclip gedropt, namelijk die van ‘No Time To Die’, wat de soundtrack is voor de nieuwe James Bond film! De film verschijnt in november in de bios.

Demi Lovato – Still Have Me

Nadat de verloving tussen Demi Lovato en Max Ehrich werd verbroken, besloot Demi een break-up song te schrijven waarin ze al haar gevoel kwijt kon. Eentje die erg relatable kan zijn voor iedereen met een gebroken hart.

Check ook: Demi Lovato is er helemaal klaar mee

BLACKPINK – Bet You Wanna (feat. Cardi B) + Album

Na de samenwerking met Selena Gomez, is BLACKPINK terug met een samenwerking met Cardi B! Maar dat niet alleen, ook droppen de meiden een compleet nieuw album! Check ‘m hieronder

Meghan Thee Stallion – Don’t Stop (feat. Young Thug)

Savage-zangeres Meghan Thee Stallion (je weet wel, dé TikTok hit), heeft een brand-new nummer gedropt met Young Thug! En dat kan natuurlijk niet zonder uitgebreide videoclip…

Sofia Dragt – Come Home

Ze schreef op haar twaalfde haar eerste liedje, won als singer-songwriter de Grote Prijs van Nederland en vandaag releaset Sofia Dragt haar nieuwe single: Come Home. Een mooi nummer, dat de afgelopen weken al onder de Interpolisreclame ‘Meer afleiding, meer aandacht’ te horen was. 

Volgens Sofia gaat Come Home over de oprechte connectie tussen mensen en het waarderen van de kleine maar belangrijke dingen in het leven. Eentje voor op je playlist!

Julia Michaels – Lie Like This

Dit leuke nieuwe liedje van Julia Michaels is ook zeker een must voor op je playlist!

Why Don’t We – Fallin’

Ook de boys van Why Don’t We hebben afgelopen weel een nieuw nummer én videoclip uitgebracht!

LEES OOK:

Beeld: Shawn Mendes, Billie Eilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen