Weekly New Music Update: Selena Gomez, Ronnie Flex ft Tabitha én Lauv!

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Lauv – Modern Loneliness

Dit nummer is part of Lauv’s nieuwe album ‘~how i’m feeling~’ die op 6 maart eindelijk uitkomt. De titel van zijn dit nummer staat niet alleen op het album maar heeft hij zelfs ook op zijn arm getatoeëerd. Het nummer betekent veel voor hem en hij noemt het zijn favoriete nummer tot nu toe.

‘Modern loneliness.
We’re never alone, but always depressed, yeah.
Love my friends to death
But I never call and I never text ’em’

Tabitha ft. Ronnie Flex – Zeldzaam

Dat powerwoman Tabitha en Ronnie Flex een top combi zijn weten we inmiddels allemaal wel. De twee brengen nu weer een nieuw nummer uit genaamd ‘Zeldzaam’. Dit nummer is bovendien ook de eerste teaser van Ronnie’s nieuwe album die dit jaar uit komt. We can’t wait!

Selena Gomez – Feel Me

Dit nummer van Selena is bij sommige diehard fans misschien wel bekend. Feel Me was namelijk al te horen tijdens Selena’s Revival tour in 2016(!), maar het nummer brengt ze nu pas uit. Eerst vond ze het nummer niet meer passen bij haar en wilde ‘m niet meer uitbrengen maar lucky for us, she changed her mind!

The Weeknd – After Hours

Alhoewel de relatie tussen Abel Tesdaye (aka The Weeknd) en Belle Hadid alweer een tijdje over is, kan Abel Bella toch niet helemaal uit zijn hoofd krijgen. Het nummer After Hours – genoemd naar zijn nieuwe album die volgende maand uit komt – staat volledig in het teken van zijn relatie met Bella. Hij zingt hierin dat hij haar terug wilt en spijt heeft van de breuk. Great news: The Weeknd gaat een tour doen door Amerika én Europa. Je kunt dus dit nummer en vele anderen aankomende oktober live horen in de Ziggo Dome in Amsterdam.

ON – BTS ft. Sia

Nadat de Koreaanse boyband een liedje uitbracht met Halsey zijn ze nu terug met een collab met zangeres Sia. De combinatie van de twee leverde deze vette track op!

Lana Condor & Anthony De La Torre – Raining in London

Wat kan de actrice van To All The Boys eigenlijk niet? Ze acteert, danst en zingt ook nog eens! Het nummer Raining in London is in samenwerking met Anthony de la Torre die ook nog haar real-life boyfriend is.

Wist je dat Lana Condor ook op de cover van CG! heeft gestaan? Lees hier haar interview!

Benieuwd naar de secret hints in de ‘To All The Boys’ films?

Afrojack ft Ally Brooke – All Night

Voormalig bandlid van Fifth Harmony Ally Brooke is niet bij de pakken neer gaan zitten na de break-up van de band. Ze brengt nu samen met Nederlandse dj Afrojack een nummer uit, en ook nog eens een super leuke!

LEES OOK:

Beeld: @Ronnieflex010  @Lauvsongs

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen