Music

Weekly new music update: single Troye Sivan en album Lil Kleine

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Take Yourself Home – Troye Sivan

Troye is back met een nieuw nummer. Take Yourself Home is een rustige song, die je honderd procent een lentegevoel zal geven. Een must voor in je playlist dus!

Toosie Slide – Drake

Drake is also blessing us met een nieuw nummer. In de clip van het nummer wordt trouwens een leuk dansje gedaan en dit dansje belooft nu al de nieuwe TikTok-hype te worden. Check hem hieronder!

Deze TikTok fashion trends moet je proberen!

Jongen Van De Straat – Lil Kleine

Onze eigen Lil Kleine is terug met een nieuw album. Eerder bracht hij al het nummer Joanne uit. Toen liet Kleine al weten dat er snel een nieuw album aan zat te komen. So here it is. Luister hem hieronder!

Stained Glass – Madison Bear

Dat Madison een prachtige stem heeft, weten we inmiddels allemaal. Dit bewijst ze once again met haar nieuwe nummer Stained Glass. Madison laat weten dat ze dit nummer schreef in een tijd waarin ze mentally aan het struggelen was. ‘Dit nummer was mijn message. Niet alleen naar mijn fans, maar ook mijn naasten om liever te zijn voor iedereen’, vertelt Madison.

Back To Me – Lindsay Lohan

Raise your hands als je van de film Mean Girls houdt! Well, Mean Girls actrice Lindsay Lohan heeft er naast een impressive acting career ook best een aardige muziekcarrière op zitten. Ze heeft al heel lang geen muziek meer uitgebracht, maar nu is ze terug met het nummer Back To Me. Het nummer is met het funky deuntje en nice lyrics nu al onze favoriet!

Misschien vind je deze nummers ook leuk!

I Choose – Alessia Cara

Alessia Cara, die we kennen van o.a. haar versie van How Far I’ll Go uit Moana/Viana, brengt nu haar nieuwe nummer I Choose uit. Enne, dit is dan ook weer gelijk de titelsong van de nieuwe film The Willoughbys. Een super chill nummer dat je sowieso aan je playlist moet toevoegen!

Heading Home – Alan Walker & Ruben

Dit nummer is super relaxed en geeft je een beetje een summer feeling. Thanks to het super fun refrein zal dit 99,9 procent zeker een van je nieuwe favo nummers worden!

Heaven – Emilee

Misschien ken je Emilee nog niet, maar hierna zul je haar nooit meer vergeten. De zangeres heeft een prachtige stem en laat deze horen in haar nieuwe nummer Heaven. Zeker de moeite waard om haar andere muziek te checken.

LEES OOK:

Beeld: Troye sivan & Lil Kleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen