New music update

Weekly New Music Update: single Demi Lovato & Sam Smith en videoclip Lauv

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Sam Smith & Demi Lovato – I’m Ready

OMG! Het duo waarvan we niet wisten dat we ‘m nodig hadden: Sam Smith en Demi Lovato. In het nummer zingen de twee over dat ze helemaal ready zijn voor een nieuwe lover.

Wist je trouwens al dat Demi en Selena Gomez hun vriendschap hebben verbroken? Check het hier!

Lauv – Modern Loneliness

Van het nummer Modern Loneliness kun je al een tijdje genieten, maar Lauv heeft er nu ook een clip bij uitgebracht. In de clip zie je Lauv door zijn telefoon en schermopnames van zijn iPhone. Je ziet dus eigenlijk wat zijn telefoon elke dag ziet.

John Legend – Bigger Love

Weer een heerlijk nummer zoals we van John gewend zijn. Bigger Love heeft een beetje een summer vibe, perfect om te luisteren als je heerlijk in de zon ligt!

Ann King – Fake Flowers

De 25-jarige singer-songwriter Ann King heeft afgelopen week haar gloednieuwe EP gedropt! Nog niet bekend met Ann? Zet dan nu even Fake Flowers op en je bent in no-time fan. De perfecte tunes om jouw quarantaine dagen chill door te komen.

Kehlani – Everbody Business

Dankzij haar beautiful voice wil je al haar nummers in je afspeellijst opslaan!

Luister jij muziek met je oortjes? Dan is dit hoe vaak je ze moet schoonmaken!

Pitbull – I Believe That We Will

Who doesn’t love de muziek van Pitbull? Meestal horen we zijn nummers tijdens een avondje uit, maar dat zit er voorlopig niet in. Het nummer I Believe That We Can maakte hij om ons te motiveren om deze Coronacrisis samen door te komen. Een super uplifiting nummer dus!

Selena Gomez – Boyfriend

Selena bracht haar album Rare Deluxe vol met new music eerder al uit (die luister je hier!), maar nu brengt de zangeres een clip uit bij het nummer Boyfriend. We love it!

LEES OOK:

Beeld: album artwork Demi Lovato, Sam Smith & John Legend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen