Weekly new music update: The Weeknd, Maan en J Balvin

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

The Weeknd – After hours

Nadat de Canadese zanger Abel aka The Weeknd ons al een voorproefje gaf van zijn nieuwe album, is-ie er nu echt. Op het album staan veertien nummers, waaronder Blinding Lights, dat al een tijdje megapopulair is. Maar er staat natuurlijk veel meer leuks op. Alleen al vanwege Abels prachtige stem moet je dit album sowieso luisteren! Ps: The Weeknd treedt in oktober op in de Ziggo Dome in Amsterdam!

John Legend – Actions

Afgelopen week gaf John ons al een live concert via Instagram, en nu komt hij met een nieuw nummer! In het nummer kun je een ander bekend nummer herkennen van Snoop Dogg, hoor jij het? John Legend kun je op (hopelijk) 9 juli ook in het echt bewonderen in Rotterdam Ahoy.

Lukas Graham – Scars

Lukas blessed our ears once again. In het nummer Scars zingt hij over het feit dat iedereen wel eens hurt is, en dat we allemaal wel scars hebben. Een hele goede boodschap, verwerkt in een mooi nummer.

Deze muziek zul je vast ook leuk vinden!

Maan en Kraantje Pappie – Rode Wijn

Een combi als Maan en Kraantje Pappie? Ye please! Ze hebben hun krachten gebundeld en samen het nummer Rode wijn gemaakt. Een sad liefdesliedje, maar met een funky beat. We love it!

‘Ik kan je beloven, dit doet niet voor altijd pijn
Soms moeten we wachten als bij goeie rode wijn’

Noah Cyrus – I Got So High That I Saw Jesus

Ook Noah Cyrus heeft een nieuw nummer uitgebracht and we love it. In het country-ish nummer zingt ze over die dingen die Jezus boven bespreekt. Zo hoor je haar bijvoorbeeld zingen over de klimaatproblemen.

‘Yeah they talk about the rivers running dry

How pretty soon there won’t be anyone left’ 

Mac Miller – Right

Rapper Mac Miller is in 2018 overleden. Gelukkig hoeven we zijn muziek niet te missen, want er worden er nog wel nummers uitgebracht die hij heeft achtergelaten, zoals deze:

Tove Lo – I’m coming

Zangeres Tove Lo ken je waarschijnlijk van haar hit Stay High. Nu brengt ze het rustige nummer I’m coming uit. Een liedje dat je lekker laid-back kunt luisteren!

Luister je muziek met je oortjes? Dan is dit hoe vaak je ze moet schoonmaken!

J Balvin – Amarillo

Zin om tijdens dat thuiszitten een beetje in de vakantiesferen te komen? Misschien gaat dit nummer van J Balvin je hier wel bij helpen. Een superleuk en funky nummer en let’s be honest: alles in het Spaans is goed!

LEES OOK:

Beeld: The Weeknd & John Legend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen