pixabay

WhatsApp heeft een nieuwe functie waarmee je groepen kunt weigeren

WhatsApp komt met drie nieuwe functies! Een eentje in het bijzonder is voor velen waarschijnlijk heel fijn…

Groepen weigeren

WhatsApp komt met nieuwe instellingen waarmee een gebruiker niet zomaar meer kan worden toegevoegd aan een groepchat. Beheerders van groepen kunnen namelijk nu privé-uitnodigingen sturen, die de ontvangers vervolgens kunnen accepteren of weigeren.

Installeren

Maar hoe installeer je deze nieuwe functie? Super simpel!

Ga naar ‘instellingen’, dan naar ‘account’, ‘privacy’ en dan naar ‘groepen’. Vervolgens geeft WhatsApp je hier de keuze uit ‘iedereen’, ‘mijn contacten’, en ‘mijn contacten, behalve..’ Extra handig die laatste optie, hier kan je namelijk een contact blokkeren waarmee je écht niet in een groep wil worden gegooid.

Andere WhatsApp functies

WhatsApp zelf schrijft in een verklaring dat groepschats steeds meer familie, vrienden en collega’s met elkaar verbinden. Door de belangrijke onderwerpen in die groepen, is controle erg belangrijk. Gebruikers hebben ook gevraagd naar meer controle en WhatsApp hoopt via deze manier wereldwijd gebruikers te helpen.

De andere twee functies waarmee de app komt zijn het feit dat een gebruiker nu een keuze kan maken om een wisselgesprek aan te nemen of af te wijzen én krijg je in het vernieuwde ontwerp een sneller overzicht van alle berichten.

Ben jij blij met deze nieuwe functies?

Doe ook de quiz: Wat voor WhatsApper ben jij?

 

LEES OOK:

 

Beeld: Pixabay

Bron: LINDA.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen