kim kardashian

Wij denken de naam van Kim Kardashian haar baby te weten

Het nieuwste lid van de Kardashian-familie is dit weekend ter wereld gekomen. De kersverse ouders vierden de komst van hun vierde kindje met een babyshower waar je U tegen zegt. Kim Kardashian deelde op haar Instagram-account verschillende foto’s van het feestje. Naast hoe veel moeite en geld ze in de babyshower hadden gestoken, viel er nog één ding op: een terugkerende emoji.

Naamloos

Kim K heeft eerder laten weten in een live uitzending van Jimmy Kimmel dat de baby billionaire de eerste paar dagen naamloos door het leven zal gaan. Dit omdat ze de baby pas een naam wil geven wanneer ze een connectie voelt tussen de naam en het kindje. Inmiddels zijn er al een paar dagen verstreken en is de kans groot dat we deze week zijn naam te horen krijgen.

Teddy of Bear?

Net als haar jongere zusje Kylie Jenner, dropt Kim ook maar al te graag mysterieuze hints. Zo hebben een paar scherpe fans iets heel opvallends ontdekt, namelijk een terugkerende emoji. Het gaat om een teddybeer-emoji, en na namen van hun andere drie kiddo’s (lees: van windrichtingen tot heiligen en steden) past de naam Teddy of Bear perfect tussen de andere namen.

https://twitter.com/Laaurfenty/status/1127310070637838336

Haar volgers zijn er in ieder geval 100% zeker van dat Kim Kardashian en Kayne West hun zoontje Bear of Teddy hebben genoemd.

Draagmoeder

De eerste twee kinderen van Kim en Kayne -North (5) en Saint (3)- heeft Kim zelf gedragen, maar tijdens deze zwangerschappen ging het niet zo goed met Kims gezondheid. Om geen risico’s te nemen, is Chicago op de wereld gezet door een draagmoeder, een ook voor baby no.4 heeft het stel zekere voor het onzekere gekozen en gebruik gemaakt van een draagmoeder. De draagmoeder van de pasgeboren baby was niet dezelfde als die van baby Chi, zij was namelijk al zwanger voor een ander stel.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kimkardashian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is de naam van de baby 'Teddy' of 'Bear'?

Gerelateerde artikelen