Alta Mar

Wij hebben je nieuwe favo Spaanse serie gevonden

Soms heb je gewoon even geen zin in al die zoetsappige liefdes series, en wil je gewoon even naar een potje drama kijken. Wij hebben daarvoor een gloednieuwe – Spaanstalige (we love Español) – serie voor je gevonden; Alta mar. Here’s everything you need to know…

Alta mar

Alta mar is een Spaanse thriller serie en speelt zich af op het Bárbara de Braganza schip dat in de jaren ’40 vanuit Europa naar Zuid-Amerika reist. Alle passagiers hopen daar op een betere toekomst, zo ook de zusjes Eva en Carolina. De zussen zijn twee opvallende verschijningen en zeker wanneer er een aantal geheimen boven water komen zijn alle ogen op hen gericht. Tijdens de reis vinden er ook mysterieuze sterfgevallen plaats. Één van de vermoorde passagiers blijkt niet op de passagierslijst staan. Ook heeft niemand haar eerder aan boord gezien, wat nog meer vragen oproept. Dit ongeval zorgt ervoor dat tijdens het onderzoek iedereen uit alle macht zijn of haar persoonlijke geheimen verborgen probeert te houden.

Knappe koppen

Net zoals alle andere Spaanstalige series zoals La Casa de Papel en Élite, verschijnen er in deze serie weer een aantal knappe Spaanse koppen. Dit maakt de serie natuurlijk nog aantrekkelijk om te kijken!

Jon Kortajarena speelt de knappe politieagent Nicolás Sala.

Alejandra Onieva is te zien als zus Carolina.

Ivana Baquero heeft de rol van zus Eva te pakken.

De Trailer

Alta Mar is bedacht door Ramón Campos en Gema R. Neira, de tv-makers die op Netflix ook verantwoordelijk zijn voor Spaanse series als Gran HotelVelvet, Las Chicas del Cable en Tiempos de Guerra.

Seizoen één heeft 8 afleveringen en is vanaf 24 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer en maak alvast je borst maar nat voor seizoen één van Alta Mar.

Heb je ook al de serie Zac and Mia gezien op Videoland?

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen