Double Trouble, Sharon, Esmee, MTV

Wij zijn zó ready voor de tweede aflevering van Double Trouble

Wie vorige week de eerste aflevering van MTV’s nieuwe realityserie Double Trouble heeft gekeken, is vast net zo klaar voor de vakantie van Sharon en Esmee als de tweeling zelf. ‘Alle lippen zijn gedaan, dus we zijn er klaar voor’, wist Sharon het mooi te verwoorden. Maar ehm, voor de vakantie écht kon beginnen, moesten zij en Esmee wel eerst bij het vliegtuig zien te komen. O, en vier uur rijden. Maar dan heb je ook… nou, niets. Want de tent moest ook nog opgezet worden.

Uitdaging

In de tweede aflevering kan de vakantie van de EOTBDD-twins wel echt beginnen. Alleen is niet iedereen daar even klaar voor als wij. Sharons boyfriend Jordy vindt het namelijk niet zo’n goed idee. Nadat Sharon is vreemdgegaan, vertrouwt hij haar niet meer, zei hij vorige week. Zéker niet als ze alleen met haar zus op vakantie is. Gelukkig ziet Sharon het juist als een uitdaging om hem te laten zien dat hij haar wel kan vertrouwen.

Je snapt: wij zitten morgenavond – of eigenlijk voorlopig elke zondagavond –met popcorn op het puntje van de bank. Ook benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen (en vooral of de twins het overleven op de camping)? Double Trouble is elke zondag om 22:00 uur te zien op MTV.

Lees ook: DOUBLE TROUBLE: TWINS SHARON EN ESMEE VAN #EOTBDD GAAN OP VAKANTIE VOOR NIEUW MTV-PROGRAMMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen