justin bieber

Wil Justin Bieber vechten met Tom Cruise?

Terwijl iedereen Tweede Pinksterdag vierde en genoot van een extra vrije dag, had zanger Justin Bieber hele andere plannen.

Vechten

Nou jongens, Twitter is weer eens op hol geslagen. Justin Bieber heeft namelijk Tom Cruise uitgedaagd tot een MMA (Mixed Martial Arts) gevecht en iedereen is hierdoor mega in de war. Hebben Tom en Justin ruzie dan? Nou, nee. Tenminste niet dat wij weten. Deze uitdaging tot een duel komt dus best wel onverwacht.

Om het nog vreemder te maken, heeft Justin Dana White gevraagd om het gevecht te organiseren. Het lijkt daardoor een best serieus randje te krijgen, want White is niemand minder dan de president van de UFC; een MMA organisatie.

Mixed Martial Arts

MMA is een gemengde vechtsport die technieken combineert van bijvoorbeeld judo, karate, kungfu, kickbocksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu. MMA wordt ook wel ‘free fight’, ‘vale tudo’ of ‘cage fight’ genoemd en let me tell you, het gaat er zeker hard aan toe in de ring. Het gevecht vind altijd plaats op een platform in de vorm van een achthoek (octagon).

Tom Cruise

Niemand snapt waar dit vandaan komt en iedereen vraagt zich af waarom Justin juist met de Mission Impossible acteur wilt knokken. Heeft hij die films niet gezien? Een acteur die vooral bekend is van de rol als gevaarlijke superspion is wel de laatste die je tegenover je in de ring wil hebben staan.

Hoe dan ook, Twitter weet het zeker; Tom gaat winnen. Het andere deel van Twitter is voornamelijk confused. Sommigen vragen zich af of JB high was of dat het een vreemde late 1-aprilgrap was. Aangezien JB niet vreemd is van emotionele uitspattingen op social media, hopen we toch echt wel dat het een grapje was!

LEES OOK:

Beeld: @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen