charlies angels

WIN: gesigneerde filmposter + goodies van Charlie’s Angels

Ben jij een groot fan van Kirsten Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska aka de nieuwe Charlie’s Angels? Dan hebben wij iets heel leuks voor je! Je kunt namelijk kans maken op de gesigneerde filmposter én een hele hoop andere goodies van Charlie’s Angels! Curious? Read on!

Charlie’s Angels

De film gaat over drie vrouwelijke detectives (Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska) die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde bad ass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij alles op alles om de wereld te redden! Charlie’s Angels draait vanaf 9 januari 2020 in de bioscoop. Check de trailer hieronder:

Beluister hier de titelsong van Charlie’s Angels, die wordt gezongen door Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana del Ray

WIN!

Wij mogen 5x een goodie pakket weggeven dat bestaat uit:

  • Twee filmkaartjes
  • Earbuds
  • Longsleeve t-shirt
  • Rugtas

But that’t not all! De hoofdprijs bestaat namelijk uit dit goodie pakket én een gesigneerde filmposter (door Kristen, Naomi en Ella)! Wil jij kans maken op dit supertoffe pakket? Here’s what to do:

Like de foto hieronder op Instagram, volg @cosmogirl_nl en laat in de reacties weten waarom we jou één van de vijf goodie pakketten moeten opsturen. Good luck!

LEES OOK:

Beeld: Universal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen