Harry Potter

Wizarding World organiseert dit weekend een online back-to-school event voor alle Potterheads

Wizarding World, de officiële fansite van Harry Potter, viert de back-to-school periode met een groot online event van een weekend lang. Van 27 t/m 31 augustus kunnen Potterheads overal ter wereld en van alle leeftijden hun inner wizards and witches channelen.

Harry Potter online event

Het event vindt dit weekend plaats, met een live-stream die online gaat op 1 september op YouTube en Facebook. De activiteiten zijn onder andere een vertrek met de Hogwarts Express vanaf Kings Cross Station, trivia en er zijn zelfs een paar speciale gasten. Zo maakt de cast van Harry Potter and the Cursed Child een verschijning, net zoals James en Oliver Phelps die Fred en George Weasley spelen in de films.

Online lessen

Aangezien de schoollessen binnenkort weer beginnen, zal het evenement ook magische online lessen geven. Denk hierbij aan les van een wand choreographer die aan fans leert hoe je spreuken uitoefent. Ook zullen er concerten zijn van orkesten van over de hele wereld die de muziek van de films zullen spelen én zijn er super realistische soundscape recordings die het doen lijken alsof je daadwerkelijk in de Hogwarts Express richting Zweinstein zit.

Check ook:Shop hier de leukste back 2 school spullen!

Gratis

Al deze activiteiten zijn volledig gratis en je hoeft zelfs niet eens een account te hebben op WizardingWorld.com. Het enige waarvoor je je moet inschrijven is de optie om te luisteren naar een speciaal luisterboek van Harry Potter and the Sorcerer’s Stone dat wordt ingesproken door Daniel Radcliffe (aka Harry himself) en Eddie Redmayne (Newt Scamander in Fantastic Beasts).

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen