datingprogramma

Wordt dit datingprogramma jouw nieuwe guilty pleasure?

Wat is er nou vermakelijker dan een avondje bankhangen en kijken naar hoe mensen zichzelf (meestal) voor schut zetten in een datingprogramma? Als je dacht dat we na Temptation Island (VIPS), Love Island, First Dates, Boer zoekt vrouw en Ex on The Beach alles al gehad hadden, heb je het mis. De makers van First Dates komen namelijk met een nieuw programma; 5 guys a week.

Wat kunnen we hier van verwachten?

Waarschijnlijk niet zo veel drama, maar wél een hoop ongemakkelijkheid. Het concept zit namelijk als volgt in elkaar:  In 5 Guys a Week wordt elke week één single lady gevolgd samen moet wonen met vijf vrijgezelle mannen – komt ‘ie – tegelijkertijd(!). Doordat de deelnemers een week samen optrekken, leren ze elkaar mega snel kennen. Daarbij wordt er elke een man geëlimineerd zodat er maar één ideale match overblijft.

Alles onder één dak

De deelneemster zal de vijf kandidaten verwelkomen in haar eigen huis (bye privacy) en daar doen ze alles met elkaar; koken, slapen, uitgaan, naar de sportschool, opruimen en zelfs de vrienden en familie ontmoeten van het meisje. Ondertussen moeten de jongens er natuurlijk voor alles aan doen zodat ze uiteindelijk voor één van hun gaat kiezen!

RTL 4

5 guys a week zal uitgezonden worden op RTL 4, maar vanaf wanneer is nog de vraag. In the mean time kun je wél naar dit datingprogramma kijken op Netflix! Wij houden in ieder geval het nieuws rondom dit nieuwe programma zeker in de gaten, dus als jij Cosmogirl.nl in de gaten houdt ben jij als eerste van alles op de hoogte!

Ben jij excited voor dit nieuwe datingprogramma? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK: 

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen