Zac Efron

Wordt Zac Efron de nieuwe Captain Jack Sparrow?!

Ongeveer een jaar geleden nam Johnny Depp afscheid van zijn rol als de bekende Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean. Natuurlijk waren we allemaal benieuwd wie zijn vervanger zou worden voor alweer het zesde deel (!) van de filmreeks en daar hebben we nu misschien een antwoord op!

De vervanger van Captain Jack Sparrow

We knew that Jack Sparrow wouldn’t be around for long en dat bleek ook zo toen ongeveer een jaar geleden Johnny Depp van de rol als Captain Jack Sparrow afstapte. Zou dit het einde zijn van alle pirate adventures? Nope! De site We Got This Covered meldde dat er mogelijk een spin-off komt van Pirates of the Caribbean. But not only that… Ook zou volgens de site Zac Efron misschien de nieuwe Jack Sparrow worden! ‘Disney heeft hun oog op Zac Efron, net als enkele andere acteurs voor de rol van Captain Jack’, is te lezen op de site.

Pirates of the Caribbean spin-off

Hoewel Pirates of the Caribbean allang zijn glory days heeft gehad, komt Disney toch nog met een zesde deel in de filmreeks. Het was wel even spannend nadat Johnny Depp van de rol afstapte en de schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick stopte met het project. Gelukkig werd het verhaal toch weer opgepakt en wordt de spin-off nu geschreven door Craig Mazin (creator van Chernobyl) en schrijver Terry Rossio.

Het is nog niet bekend hoe het verhaal van de spin-off precies gaat lopen en wanneer het gereleased wordt, maar het gaat in ieder geval over de jongere jaren van Captain Jack Sparrow. Ook zullen we zowel oude als nieuwe characters terugzien. Oh ja, rumor has it dat Disney+ mogelijk ook nog bezig is met een eventuele serie over de bekende piraat. ‘Rumors have also been circling about the possibility of a Disney+ series that would follow Captian Jack’s adventures across the globe while he hunts for treasure’, meldde SuperGuide

Ben jij excited voor de nieuwe spin-off?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @ZacEfron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen