Mamma Mia! musical, Antje Monteiro, CG - cosmogirl

YAS! Er komt een nieuwe MAMMA MIA!-musical

Stop met wat je aan het doen bent en start singing & dancing! De musical Mamma Mia! komt terug naar het Nederlandse theater en is vanaf september te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Als dat geen reden voor een spontaan vreugdedansje is, then what is?…

hoofdrollen

Wie de hoofdrollen gaan spelen, is nog niet bekend. Maar goed, dat mag de (voor)pret niet drukken. Er zijn in ieder geval genoeg musicalartiesten die er HEEL graag een rol in willen spelen. ‘Er zijn nogal wat mensen die zichzelf aanmelden en vragen: denk je aan mij? Het is natuurlijk ook een feest om in mee te mogen spelen’, vertelt Albert Verlinde van Stage Entertainment aan De Telegraaf.

Meezingen

Het is acht jaar geleden dat de Muscial Mamma Mia! in het Nederlandse theater te zien was. Simone Kleinsma kroop toen in de huid van Donna en Céline Purcell speelde Sophie. Wij zijn benieuwd wie dat dit jaar gaan doen. Kaartjes zijn trouwens al te koop (vanaf 29 euro). O, enne… meezingen mag moet.

Ps. Lieve Albert, mocht je tóch nog mensen zoeken… denk je dan ook aan ons? We kunnen héél goed dansen en playbacken, dus aan talent ontbreekt het ons niet, kijk maar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen