Het waren een paar lange, koude weken zonder Siesta Key in ons leven. Hoe zit het nou met Maddison en Brandon? En zijn Juliette en Garrett nou een item, of heeft hij toch voor Kelsey gekozen? Of is zij nou met Alex..? Zucht, we need answers, MTV! Enne, die krijgen we nu!

Vanaf vandaag check je elke dinsdag een nieuwe aflevering van Siesta Key op mtv.nl! That’s right: nog meer drama, nog meer romances en nog meer fun in the sun, in het tweede seizoen van je favo serie. Um, YAS!

Season 1 Juliette GIF - Find & Share on GIPHY

Wel wat kleine verschilletjes met seizoen 1: de nieuwe afleveringen (en de oude!) kun je alleen online bekijken. En dat is niet het enige wat anders is. We maken namelijk ook kennis met 5 nieuwe gezichten! (/5 nieuwe troublemakers die onze lievelingskoppels uit elkaar kunnen trekken?)

Siesta Key What GIF - Find & Share on GIPHY

Hier de newbies op een rijtje…

1. Canvas

Canvas

Canvas werkt samen met Chloe in de tikibar. Ze heeft haar naam te danken aan haar moeder, die droomde dat Canvas zelf naar haar toe kwam om haar zo te noemen. Ze is geboren in Hawaï en woonde eerst in Atlanta, Georgia voordat ze naar Siesta Key verhuisde. Spijt heeft Canvas nooit; ze probeert een regret-free leven te leiden.

2. Tarik Jenkins

Tarik Jensen

Tarik is één van Maddisons oudste vrienden – ze speelden vroeger samen tennis. Hij schijnt ook goede vrienden te zijn met Chloe. En zoals in zijn Insta bio staat: he likes to get messy

3. Carson Wall

Carson

Carson is één van de beste vrienden van Brandon – ze zaten samen op school. En zoals je wel kunt raden als je naar hem kijkt: hij is een professioneel model in Miami.

4. Paige Hausburg

Paige

Ah, een bekend gezicht! Paige kennen we namelijk al als de oudere zus van Maddison. Ze zijn elkaars beste vriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Paige is één van de weinigen in haar omgeving met het motto think first, act later.

5. Hannah Starr

Hannah Starr

Hannah en Juliette hebben elkaar ontmoet op de universiteit en zijn sorority sisters. Naast beauty heeft Hannah ook brains: ze is afgestudeerd in economie. Verder is ze dol op reizen; haar Insta is #TravelPic goals.

Nou, color us intrigued… Seizoen 1 én de eerste aflevering van seizoen 2 kijk je nu op de website van MTV. Vanaf vandaag wordt elke dinsdag een nieuwe aflevering gepost. Oh, happy day!

Lees ook: MTV komt met Siesta Key – de opvolger van The Hills!

Fotografie: MTV