mtv siesta key seizoen 2

YAS! MTV’s Siesta Key is terug met een nieuw seizoen

Het waren een paar lange, koude weken zonder Siesta Key in ons leven. Hoe zit het nou met Maddison en Brandon? En zijn Juliette en Garrett nou een item, of heeft hij toch voor Kelsey gekozen? Of is zij nou met Alex..? Zucht, we need answers, MTV! Enne, die krijgen we nu, want Siesta Key is terug met een nieuw seizoen!

Vanaf vandaag check je elke dinsdag een nieuwe aflevering van Siesta Key op mtv.nl! That’s right: nog meer drama, nog meer romances en nog meer fun in the sun, YAS!

https://giphy.com/gifs/season-1-episode-11-mtv-l0HUa8xPa8KROEk3S

Siesta Key 2.0

Wel wat kleine verschilletjes met seizoen 1: de nieuwe afleveringen kun je alleen online bekijken. En dat is niet het enige wat anders is. We maken namelijk ook kennis met 5 nieuwe gezichten! (5 nieuwe troublemakers die onze lievelingskoppels uit elkaar kunnen trekken?) Wist je trouwens dat er ook een nieuwe versie van MTV’s The Hills komt?

https://giphy.com/gifs/season-1-episode-11-mtv-l0HUljQc8aRP5iipa

 

De Siesta Key newbies op een rijtje…

Canvas
Ze werkt samen met Chloe in de tikibar. Ze heeft haar naam te danken aan haar moeder, die droomde dat Canvas zelf naar haar toe kwam om haar zo te noemen. Ze is geboren in Hawaï en woonde eerst in Atlanta, Georgia voordat ze naar Siesta Key verhuisde. Spijt heeft Canvas nooit; ze probeert een regret-free leven te leiden.

Canvas MTV's Siesta Key

 

Tarik Jenkins
Eén van Maddisons oudste vrienden – ze speelden vroeger samen tennis. Hij schijnt ook goede vrienden te zijn met Chloe. En zoals in zijn Insta bio staat: he likes to get messy

Tarik Jensen MTV's Siesta Key

 

Carson Wall
Hij is één van de beste vrienden van Brandon – ze zaten samen op school. En zoals je wel kunt raden als je naar hem kijkt: hij is een professioneel model in Miami.

Carson MTV's Siesta Key

 

Paige Hausburg
Ah, een bekend gezicht! Paige kennen we namelijk al als de oudere zus van Maddison. Ze zijn elkaars beste vriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Paige is één van de weinigen in haar omgeving met het motto think first, act later.

Paige MTV's Siesta Key

 

Hannah Starr
Hannah en Juliette hebben elkaar ontmoet op de universiteit en zijn sorority sisters. Naast beauty heeft Hannah ook brains: ze is afgestudeerd in economie. Verder is ze dol op reizen; haar Insta is #TravelPicgoals.

Hannah Starr MTV's Siesta Key

Hannah en Juliette hebben elkaar ontmoet op de universiteit en zijn sorority sisters. Naast beauty heeft Hannah ook brains: ze is afgestudeerd in economie. Verder is ze dol op reizen; haar Insta is #TravelPic goals.

 

Bekijk nu de trailer van Siesta Key seizoen 2!

Nou, color us intrigued… Seizoen 1 én de eerste aflevering van seizoen 2 kijk je nu op de website van MTV. Vanaf vandaag wordt elke dinsdag een nieuwe aflevering gepost. Oh, happy day! En wist je al dat  #EOTBDD twins Sharon en Esmee op vakantie gaan voor een nieuw MTV-programma

https://www.youtube.com/watch?v=-PGjxxtpC_A

LEES OOK:

 

Fotografie: MTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen