Bridgerton seizoen 2

YES: dit zijn de nieuwe castleden van Bridgerton in seizoen 2

Bridgerton krijgt er in het tweede seizoen nóg twee nieuwe castleden bij: Kate Sharma’s jongere zusje Edwina en Jack, het nieuwe lid van de Ton. Benieuwd wie deze rollen gaan vervullen? Wij verklappen wie het zijn!

Nieuwe castleden Bridgerton seizoen 2

Beetje voor beetje wordt er steeds meer duidelijk over het nieuwe seizoen van Bridgerton. Naast dat het seizoen een Prins Harry en Meghan Markle storyline krijgt, weten we nu ook wie de twee nieuwkomers zijn. Edwina, het jongere zusje van Kate, wordt gespeeld door Charithra Chandran. Ook maken we kennis met Jack, het nieuwe lid van de Ton. Rupert Young, Merlin-acteur, gaat deze rol vervullen.

Charithra Chandran

Eerder werd bekend dat Sex Educations’ Simone Ashley de rol gaat spelen van Kate Sharma, de huwelijkskandidaat voor Anthony Bridgerton. Charithra Chandran gaat haar vergezellen als haar jongere zusje Edwina. In de boeken van Bridgerton is Edwina degene die het hart verovert van burggraaf Bridgerton.

Het komende seizoen volgen we Anthony’s zoektocht naar een vrouw en weten we dat de oudste Sharma daar een grote rol in gaat spelen. In de boekenserie heten Kate en Edwina eigenlijk Sheffield maar in de serie krijgen ze de naam Sharma, die verwijst naar hun Indiase achtergrond. Chandran’s rol van Edwina is haar eerste grote tv- of filmrol. Wij zijn benieuwd naar Edwina!

Rupert Young

Rupert Young, die je kunt kennen van zijn rol als Leon in de fantasieserie Merlin, is het tweede nieuwe castlid. Hij zal verschijnen als Jack, de nieuwkomer in de Ton. Jack wordt omschreven als een mysterieus persoon die connecties heeft met een van de meest opmerkelijke families van Bridgerton. Who knows wat dat betekent… Het personage van Jack is speciaal bedacht voor de Netflix-serie en komt dus ook niet voor in de boeken van Julia Quinn.

Bridgerton seizoen 2

Het nieuwe tweede seizoen van Bridgerton zal dus vooral draaien om de zoektocht van Anthony Bridgerton naar liefde, en is (deels) gebaseerd op The Viscount Who Loved Me: deel 2 uit Julia Quinn’s boekenreeks. Het vervolg op seizoen 1 zou deze lente in productie gaan, maar of dat daadwerkelijk zo is, is nog niet helemaal duidelijk.

Lees ook: wait, is Bridgerton seizoen 2 nou wel al begonnen met filmen of niet?

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen