zac efron

Zac Efron gaat op Expeditie (Robinson)

Dat Zac Efron één van onze favo acteurs is hoeven we je niet meer te vertellen. Wat we je wél willen vertellen is dat hij – helemaal solo – op Expeditie gaat voor de nieuwe tv-show Killing Zac Efron!

Killing Zac Efron

Voor een nieuw tv-programma wat pretty much op Expeditie Robinson lijkt, zal Zac Efron 21 dagen op een onbewoond eiland moeten doorbrengen met alleen een lokale gids en dat wat er nodig is om hier te overleven, maar verder zal hij alles zelf moeten doen, vinden en maken. De tv-show zal volgend jaar te zien zijn op de nieuwe streamingdienst Quibi. Zac laat weten dat hij meestal opbloeit onder onder extreme omstandigheden. ‘Ik kies altijd voor projecten die me op meerdere fronten uitdagen. Ik heb er zin in het onbekende te verkennen en er achter te komen welk onverwacht avontuur me wacht’, liet Variety weten.

Quibi

De nieuwe streamingdienst, Quibi, gaat volgend jaar april van start en richt zich op korte programma’s: de afleveringen gaan maximaal 10 minuten duren. Het bedrijf heeft al een flink aantal nieuwe programma’s aangekondigd, waaronder een door Steven Spielberg geproduceerde horrorserie! Deze zal alleen tussen zonsondergang en zonsopgang te bekijken zijn…

LEES OOK:

Beeld: Instagram @zacefron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen