one direction

Ook Zayn Malik is mogelijk bij de One Direction reünie aanwezig!

Dat er mogelijk een reünie van de populaire boyband One Direction aan zit te komen, was al eerder bekend. De enige vraag waar 1D-fans nog mee rondliepen was of Zayn ook bij de reünie aanwezig zal zijn. Daar hebben we inmiddels een antwoord op gekregen door dit mogelijke bewijs op Instagram!

Zayn op Instagram

Nadat Zayn Malik in 2015 de boyband One Direction verliet, volgden de boys uit de band elkaar niet meer op social media. Well, that has changed! Maandag hadden fans een nieuwe hint gevonden voor de mogelijke reünie. Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan hebben namelijk besloten om hun oude bandmaatje Zayn weer terug te volgen op Twitter.

Gaat de One Direction reünie echt gebeuren?

Alle boys van One Direction zijn hun eigen weg gegaan in hun solocarrière. Maar er is één promise die zij maakte aan hun fans toen ze uit elkaar gingen: de band zou ooit weer bij elkaar zou komen. Laat het binnenkort nou ook nog een het 10-jarig bestaan zijn van 1D, een mooier moment voor een reünie bestaat er toch niet?

De jongens hebben de laatste weken veel contact met elkaar over hun jubileum. Dit verklapte Liam Payne al aan de Britse krant The Sun. ‘There’s a number of different things that we are all working on to try and make happen and people are forwarding emails around’, liet de zanger weten.

Jammer genoeg is er nog niks confirmed, dus zullen we gewoon moeten afwachten.

Update: De boys volgen elkaar op Twitter.

LEES OOK:

Beeld: ANP – Ian West

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen