Dat Zayn Malik niet vies is van een vel vol tattoo’s, hoeven we je allang al niet meer te vertellen. Maarre, zijn nieuwste exemplaar is toch wel behoorlijk… Heftig.

Een paar scherpe ogen (get it, get it?) op Instagram merkten een paar hele bekende ogen op op Zayn’s torso… Namelijk die van girlfriend Gigi Hadid! Um, say what now?

Gigi Hadid Wow GIF - Find & Share on GIPHY

Het bewijsstuk werd twee dagen geleden door Gigi herself geplaatst, toen ze ZM feliciteerde voor zijn verjaardag met een geinige boomerang. Aanschouw:

https://www.instagram.com/p/Bd3VLjYA6nM/?taken-by=gigihadid

En nu in close-up inclusief bewijsstuk:

Zayn tattoo

Zoek jij de verschillen? Want wij zien ze niet.

En voor iedereen die nu denkt, ‘Nee joh, een tattoo van een geliefde, dat is stom! Iedereen weet toch dat alles kapot kan? Zoiets onverantwoordelijks zou Zayn nooooit doen!’ WRONG, baby girl. In 2013 liet hij namelijk ook al een tattoo van zijn toenmalige lover Perrie Edwards zetten. Om ‘m in 2016 vervolgens te bedekken met een – tot op de dag van vandaag – onbekend voorwerp. Cringe.

Van die fout heeft Zayn dus in elk geval niks geleerd. Behalve misschien dat een tattoo op je lijf niet garant staat voor een happily ever after.

Laten we hopen dat Zigi een rooskleurigere toekomst heeft dan Zerrie, want eerlijk is eerlijk: cute zijn de twee wel.

(Al waren Zayn en Perrie dat ook.) (We rest our case.)

Lees ook: OMG, deze Mamma Mia!-eilandhopreis wil je maken.

Fotografie: Instagram.