Zendaya

Zendaya deelt steamy beelden van haar nieuwe film Malcolm & Marie

Terwijl heel Hollywood stil stond vanwege de COVID-19-pandemie, was Zendaya ondertussen hard aan het werk aan haar nieuwe film Malcolm & Marie en deelt ze finally met ons de eerste beelden.

Terwijl heel Hollywood stilstond vanwege de COVID-19-pandemie, was Zendaya ondertussen hard aan het werk aan haar nieuwe film Malcolm & Marie en deelt ze finally met ons de eerste beelden.

Malcolm & Marie

Twitter ontplofte toen Zendaya de allereerste foto uit de film Malcolm & Marie – waarin ze te zien is met co-ster John David Washington – had gepost.

Opnames

Volgens Deadline vond het filmen tussen 17 juni en 2 juli plaats in het Caterpillar House; een milieubewust architectonisch huis van glas in Carmel, CA en was dit allemaal in overeenstemming met WGA-, DGA- en SAG-AFTRA-goedkeuringen en COVID-19-veiligheid protocollen.

De cast en de crew moesten strikte de richtlijnen volgen op de set. De acteurs moesten zelf hun microfoons opdoen en hun eigen kostuums aantrekken. Op de set mochten maar 12 personen aanwezig zijn. Een aparte ranch werd gebruikt om iedereen te laten verblijven en zowel de cast als de crew tijdens het filmen in quarantaine te houden.

Het script voor de film werd door Sam Levinson in zes dagen geschreven, nadat Zendaya heb benaderd had toen de opnames van de serie Euphoria noodgedwongen moest stoppen vanwege het coronavirus. Wanneer de serie weer te zien zal zijn is nog onbekend. Ben je trouwens op zoek naar een nieuwe serie om te bingen? Dan moet je zeker Warrior Nun gaan kijken!

Helaas hebben we ook nog geen verdere details over de film Malcomn & Marie, maar de foto die Zendaya op Twitter gedeeld heeft is steamy AF. Keep ya’ll posted!

LEES OOK:

Beeld: ANP
Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen