XITE Awards, Ronnie Flex, Lil' Kleine, Cosmogirl, XITE

Zet de XITE Awards in je agenda

Zin in een feestje? Sla je agenda open op 23 november en noteer in koeienletters: de XITE Awards! Of, zoals XITE het zelf noemt: ‘De ultieme mash up van het muziekjaar 2017, verpakt in één vette awardshow.’ Dit jaar kun je er namelijk voor het eerst bijzijn! Kaartjes zijn nu te koop via ticketmaster.

De vierde editie vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam. Natuurlijk worden er weer awards uitgereikt voor de beste en meest populaire nummers, artiesten en opkomende talenten, én voor de muziekvideo van het jaar… Maar verwacht ook een hoop vette optredens. Op de line-up van (inter)nationale artiesten moeten we alleen nog wel even wachten. Die wordt eind deze maand bekendgemaakt.

Stemmen

Ook wie de genomineerden zijn blijft nog even een mysterie. De muziekzender maakt pas op 4 oktober bekend wie dat zijn. Vanaf dan kun je ook meteen stemmen op jouw favoriet. Wie verdient er volgens jou een nominatie? Laat het weten met #XA17!

Om even het geheugen op te frissen: Vorig jaar gingen onder anderen Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Teske en Monica  Geuze er met een award vandoor.

Al enthousiast? Dan doen we er gewoon nog een schepje bovenop: niet alleen bundelen XITE en Concentrate dit jaar hun social powers in de aanloop naar de awards, de Concentratecrew is er de 23ste ook bij om ieder (epic) moment vast te leggen. O, en partner The Athete’s Foot geeft je samen met XITE een kijkje in het leven van vijf genomineerden. Vanaf 18 oktober is dit te zien op het YouTubekanaal van de muziekzender

Als dit niet het feestje van het jaar wordt, weten wij het ook niet meer.

Lees ook: NEW MUSIC FRIDAY

Fotografie: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen