Paige en Ariana

Zie jij het verschil tussen Ariana Grande en haar dubbelganger?

Eind november ging er een TikTok filmpje viral van een meisje die als twee druppels water lijkt op everyone’s favourite popstar: Ariana Grande. De video werd op Twitter geplaatst, en Ari zelf heeft ‘m ook gezien! Benieuwd wat haar reactie was?

Paige Niemann

Het Instagram account van Ari’s look-alike, de 15-jarige Paige, staat vol met selfies waarop het lijkt alsof ze écht door Ariana zelf gemaakt zijn. Crazy! Eind november ging Paige viral met een TikTok waarin ze Ari nadoet met de stem van haar personage ‘Cat’ uit de serie Victorious. De TikTok werd later gepost op Twitter en is toen zelfs Ariana opgevallen! Zie hier haar reactie.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1198452831180615681

Lief berichtje

Op Instagram krijgt Paige soms gemene comments onder de foto’s die ze plaatst. Mensen beschuldigen haar van het nadoen van Ariana Grande en sommigen vinden het maar creepy dat ze dit doet. Maar gelukkig krijgt Paige ook een hoop goede reacties, zo ook van Ari zelf! De popster stuurde Paige deze week een lief berichtje volgens Entertainment Tonight: ‘Ik voel me gevleid. Je bent mooi op je eigen manier en ik ben trots op je’. Ook vroeg Ari of Paige het wilde laten weten wanneer ze naar haar tour komt, zodat ze elkaar een knuffel konden geven. Aww.

Wat vind jij ervan? Creepy of juist supercool?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @paigeniemann, @arianagrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • mens ed pills
    mens ed pills
    Reactie: erectile medication where to purchase tens 7000 erectile dysfunction erectile dysfunction and topical formulas
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen