the Jonas Brothers reunion comeback therapie

De Jonas Brothers zijn weer bij elkaar!

OMG, we kunnen het bijna niet geloven, maar het lijkt er toch echt op dat de Jonas Brothers weer bij elkaar zijn! Somebody pinch me! Na bijna 6 jaar uit elkaar te zijn geweest, zijn Kevin, Joe en Nick Jonas nu terug met een gloednieuwe single én videoclip.

Nieuwe single

Nadat de spanning onder fans steeg over de mogelijke reünie, zijn de Jonas Brothers nu back met hun eerste ‘nieuwe’ single Sucker en mogen we zelfs al genieten van een videoclip! En lemme tell you, het is geweldig. Hij staat bij ons in ieder geval al op repeat.

Naast deze single zijn ook een heleboel andere nieuwe hits uitgekomen afgelopen week. Je checkt ze in de weekly new music update!

Fan reacties

Diehard fans die de Jonas Brothers vanaf het begin af aan al volgen kunnen eigenlijk niet geloven dat het moment daadwerkelijk aangebroken is dat de drie broers weer reunited zijn. Dit levert dan ook leuke reacties op social media op.

Ben jij ook fan van anderen dingen, zoals series? Doe hier de test of jij een echte 13 reasons why fan of een echte F.R.I.E.N.D.S. fan bent.

Komt er ook een album?

De boys zijn al een tijdje hard bezig met hun reünie, en Joe heeft zelfs al verklapt dat ze al meer dan 30 liedjes hebben opgenomen voor hun nieuwe album! Hij vertelde in een radioshow dat we waarschijnlijk in de komende maanden nog veel meer gaan horen van de Jonas Brothers. Wij kunnen niet wachten!

LEES OOK:

Fotografie: Republic Records

Bron: Seventeen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen