zayn malik

Zijn Gigi Hadid en Zayn Malik verloofd?

Dat Gigi Hadid en Zayn Malik de volgende stappen in hun relatie aan het nemen zijn, wisten we al. Het was nog niet zo lang geleden toen we te horen kregen dat Gigi zwanger is.

Well, there’s more big news, want het lijkt erop dat de twee ook nog eens verloofd zijn! De nieuwe tattoo van Zayn heeft namelijk veel fans aan het denken gezet over een mogelijke wedding.

Zayn’s tattoo

De nieuwe tattoo van Zayn veroorzaakte veel geruchten over dat hij en Gigi verloofd zouden zijn. Na een foto in de Instagram Story van Gigi, viel fans de nieuwe tattoo van Zayn op. Zayn zou namelijk het gedicht ‘On Marriage‘ van Kahlil Gibran op zijn arm getatoeëerd hebben.

Niet alleen de titel van het gedicht laat je denken dat er een wedding aan zit te komen, maar ook het gedicht zelf: ‘Je bent samen geboren en samen zal je voor altijd zijn. Maar laat er ruimte tussen jullie samenzijn zijn, en laat de wind van de hemelen tussen jullie dansen. Liefde bezit niet en zou ook niet bezeten zijn! Hou van elkaar, maar laat het geen liefdesband zijn: Laat het liever een bewegende zee zijn tussen de kusten van je ziel. Zing en dans samen en wees vrolijk, maar laat ieder van jullie alleen zijn. Geef je hart, maar niet in elkaars hand. Ga samen staan, maar niet te dicht bij elkaar: Want de pilaren van de tempel staan ​​apart en de eik en de cipres groeien niet in elkaars schaduw.’

Lees ook: Liam Payne bevestigt One Direction reünie

Nog niks is confirmed en dit is tot nu toe de enige hint naar een verloving. Dus we zullen het gewoon moeten afwachten. Eerst moet het koppel zich voorbereiden op hun nieuwe gezinslid.

LEES OOK:

Beeld: ANP – BUKAJLO FREDERIC/SIPA

Bron: RTLBoulevard en Elle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen