Too Hot To Handle

Zijn Harry en Francesca uit THTH verloofd?!

Nadat we de laatste aflevering van de populaire Netflix serie Too Hot To Handle hadden gekeken, bleven we nog met één vraag rondlopen: wie van de koppels zijn nu nog samen? Out of nowhere dropte Netflix gelukkig een reünie aflevering met alle deets en we are shook!

 

De THTH Reunion aflevering nog niet gezien? Ga ‘m dan eerst kijken want hieronder lees je een hoop spoilers!

 

THTH koppel

Hoewel Harry en Francesca supergelukkig met elkaar waren tijdens het programma, bleek er na de opnames van Too Hot To Handle snel weer een einde aan te komen. Gelukkig vertelde Harry in de reünie aflevering hoe hij na maanden weer in contact kwam met Francesca. ‘Ik heb haar dronken een berichtje gestuurd om te FaceTimen’.

De twee pakten hun relatie weer op en zijn nu weer happily in love. Helaas zitten ze door het coronavirus nu apart in quarantaine en moeten het voorlopig doen met een lange afstandsrelatie. Maar daar heeft het stel gelukkig een oplossing voor. ‘We FaceTimen drieduizend keer per dag en sturen elkaar naaktfoto’s’, vertelde Francesca.

Let op met het versturen van naaktfoto’s. Het kan erg verkeerd uitpakken.

Verloving

Netflix had al een kleine spoiler gegeven over wat er stond te gebeuren in de extra aflevering. Toen op Twitter bekend werd dat er een nieuwe aflevering aan zat te komen, zagen we Harry met een snoepring in zijn handen, waarop Netflix zei: ‘Oh, and Harry does this…’.

Het gaat zo goed met de twee dat Harry besloot om Francesca online in de show ten huwelijk te vragen.Hij haalt een snoepring tevoorschijn en zegt ‘je hebt mijn leven helemaal veranderd. Ik hou heel veel van je en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn. Wil je met me trouwen?’ . Netflix laat ons vervolgens even in spanning zitten, maar we zien al snel hoe Francesca volmondig ‘ja’ zegt. ‘Harry weet dat ik met ‘m wil trouwen.’ 

De eerste THTH-verloving is een feit, het is nu alleen nog wachten op de wedding.

Andere koppels

The sad news is dat Harry en Francesca het enige koppel is dat nog bij elkaar is na de show. Zelfs de liefde tussen Rhonda en Sharron hield geen stand.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @harryjowsey

Bron: Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen