Kylie Jenner

Zijn Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar?!

TMZ meldt dat Kylie Jenner en Travis Scott mogelijk een break hebben. Nooo! Ze zouden voor het laatst samen zijn gezien in augustus bij de première van de docu Look Mom I Can Fly, over het leven van Travis. Sindsdien zijn ze niet meer samen gezien.

Taking a break

Het koppel zou een aantal weken geleden hebben besloten om een pauze te nemen in hun relatie. Het laatste bericht dat Kylie postte op haar Instagram, was een foto van haar en Travis waarin ze aankondigde dat ze samen in de Playboy zouden staan. Sindsdien heeft ze niks meer gepost van hun samen. Ook was Travis afwezig op de bruiloft van Justin en Hailey Bieber van afgelopen maandag, terwijl hij wel was uitgenodigd. Kylie was wel gekomen met dochtertje Stormi, maar zonder Travis dus. What’s happening here?!

Not the first time

Kylie Jenner en Travis Scott zijn al een tijdje samen, al sinds 2017. Kylie werd al vrij snel zwanger van de rapper en beviel van hun mega schattige dochter Stormi in het begin van 2018. Volgens TMZ, zijn er geruchten dat het niet de eerste keer is dat de twee een break nemen van hun relatie, maar zijn ze er in het verleden steeds samen uitgekomen. Stormi blijft voor hun altijd op #1 staan.

Insta-pic

Fans zijn door de roddel nu ook zelf op onderzoek uitgegaan en ontdekte bijvoorbeeld ook deze insta-foto van Kylie, waarin de foto’s van haar, Travis en Stormi verdwenen zijn van haar ladekast. Ook staat er bij de foto de caption ‘Ain’t a game, boy’. Was dit al een hint?

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen